Gazete Vatan Logo

Ülkemiz Galaxy Note 4 kullanıcıları Android 5.0 güncellemesini almaya başladı

Galaxy Note 4 için bir süredir dağıtımda olan Lollipop güncellemesi nihayet ülkemiz kullanıcılarıyla buluştu.

Ülkemiz Galaxy Note 4 kullanıcıları Android 5.0 güncellemesini almaya başladı

Samsung’un ilk olarak şubat ayında dağıtımına başladığı Galaxy Note 4 Android 5.0 güncellemesi nihayet ülkemiz kullanıcılarına erişti. Güney Koreli firmanın OTA (şebeke) ve Kies üzerinden dağıtımını gerçekleştirdiği güncelleme arayüzde tasarımsal bazı değişiklikler ve sistem altyapısında önemli iyileştirmeler sağlıyor.

Android 5.0’a geçişte Galaxy Note 4’ün arayüzü büyük oranda aynı kalıyor fakat Samsung özellikle çekirdek uygulamalarını Materyal Tasarım’la uyumlu hale getiriyor. Ayrıca geliştirilmiş pil ömrü, daha hızlı ve pürüzsüz bir arayüz deneyimi, performans artışı, animasyonlar, Materyal Tasarım'ın renk düzenleri ve cihazın performansını artıran Android sanal çalışma motoru ART güncelleme kapsamına dahil edilen yenilikler oldu.

Galaxy Note 4 sahipleri cihazlarında Ayarlar> Cihaz Hakkında> Yazılım Güncellemeleri yolunu takip ederek en son Android sürümünü cihazlarına indirebilirler.

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Android 4.4 ve Android 5.0 yüklü Galaxy Note 4'ün görüntülü karşılaştırmasına göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Not: Soldaki görüntüler Android 4.4 yüklü Galaxy Note 4'e, sağdaki görüntüler Android 5.0 yüklü Galaxy Note 4'e ait.










KAYNAK : Teknolojioku.com - Ülkemiz Galaxy Note 4 kullanıcıları Android 5.0 güncellemesini almaya başladı

LG G4 ve Sony Xperia Z4 GPU testinde