Gazete Vatan Logo

Ulaşım zammına vatandaştan tepki!

İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 35 zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar zam kararını doğru bulmadıklarını açıkladı. FOX TV Anchorman'i Fatih Portakal da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'İstanbul ulaşımı yüzde 35 zamlandı. Biri sağdan vuruyor, diğeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu" diyerek tepki gösterdi.

Ulaşım zammına vatandaştan tepki!

İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 35 zam geldi. Vatandaşlar zam kararını doğru bulmadıklarını açıkladı.
Pazartesi gününden itibaren fiyatların değişeceğini öğrenen Aynur Aker, "Ne yapalım yürüyüş mü yapalım? Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Çok yüksek fiyatlar. Öğrenci nasıl 1.75'le gidip gelecek. Emekliyim, ben o kadar zam almadım" dedi.
Celal Özdemir ise "Günde en az 3-4 defa toplu taşıma kullanıyorum. 30 günle çarptığınızda hesap ortada. İki bin lira maaş 500 lirayı yola git, kira bin lira, 100-200 lira faturalar, bitti gitti" dedi.Öğrenci olduğunu belirten Halil Dalgıç ise, “Bence yüksek fiyatlar. Biz öğrenci olarak zor para buluyoruz. Bir de akbile yüklüyoruz. Cebimize kalan 5-10 lira oluyor" diye konuştu
FOX TV Anchorman'i Fatih Portakal da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım araçlarına yaptığı yüzde 35'lik zam kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.İBB'nin toplu ulaşım araçlarına üç yıl aradan sonra yaptığı yüzde 35'lik zam kararına, FOX TV'nin Anchorman'i Fatih Portakal tepki gösterdi. Portakal Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sağdan vuruyor, diğeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslında bu kez de çıkıp gerekçelerini anlatması gerekir' ifadelerini kullandı. Portakal'ın tweetine kısa süre içerisinde 20 binin üzerinde beğeni geldi.

Haberin Devamı