Gazete Vatan Logo

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölümde Merve ıssız ormanda kalıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de Merve ile Pelin'in ıssız ormanda kalması ve ne yapacakları merak konusu oldu. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölümde Merve ıssız ormanda kalıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Star TV'nin fenomeni haline gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve'nin yeni hamlesinin ne olacağı merak ediliyor. Oya ile Serhan arasındaki en büyük engel kalkacak mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Merve uçurumun kenarında!

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

Entrikalar ve tuzaklarla dolu yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star’da.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.

Haberin Devamı