Gazete Vatan Logo

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 10. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Salı akşamları heyecanla izlenen Ufak Tefek Cinayetler'de neler yaşandı? Merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamları Star TV'de yayınlanıyor. Yine heyecanlı bir bölümle sona eren Ufak Tefek Cinayetler'de Oya ile Serhan Merve'ye yakalandı. Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor.

Oya ne anlatacak? Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar.