Gazete Vatan Logo

Uçuk hayallerim olmaz

Özge Ulusoy kendi adını taşıyan televizyon programıyla ekrana döndü. Aynı zamanda yeni sinema filmiyle de beyaz perdede boy gösterecek Ulusoy iddialı olmadığını şu sözlerle anlatıyor; "İddialıyım demek çok iddialı bir laf. Bu kadar iddialı laflara harcayacağım vakti daha çok çalışmaya ve yeni şeyler öğrenmeye harcıyorum."

Uçuk hayallerim olmaz

Yeni programınız hayırlı olsun. Nasıl bir hazırlık sürecinden sonra böyle bir program yapmaya karar verdiniz?

Çok teşekkür ederim. Tabii uzun bir hazırlık süreci oldu. Çünkü bu sefer farklı bir formatımız var. Çok heyecanlıyım bir hafta oldu yayına gireli ama aslında biz çalışmaya aylar öncesinden başladık. Esra Hanım (Kurucu Ortağı) Murat Bey (Genel Koordinatör) yönetiminde olan yepyeni ve aslında televizyon ekranlarına da başka bir bakış açısı getiren bir kanal; Lifetime. Bu da benim için ayrı bir heyecan ve mutluluk.

Çekimleriniz çok yoğun gidiyor bu yoğunluk sizi zorluyor mu, yorgunluğun üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Çok yoğun çalışıyoruz ama ben yoğunluktan hiç bir zaman şikayet etmem. Mutlu ve huzurlu çalıştıktan sonra gerisi mühim değil. Ekibimizle çok iyi anlaştık, uyumlu çalışıyoruz. Herkes çok pratik ve hemen organize olabilen insanlar. Her zaman söylediğim gibi ben evde oturmayı çok seven biri değilim bu yüzden de halimden çok mutluyum.

Program, izleyenlere neler vadediyor, kadınlar neler izleyecek?

Haberin Devamı

Kadınlar aslında kadına dair her şeyi bulabilecekler. Moda, sağlık, astroloji, vizyondakilerden çıkan tüm yeniliklere kadar her şey var programımızda. Bir de bu sefer kadınlar için bir kadın olarak bende her şeyi, kendi merak ettiklerimi de tek tek soruyorum. Bunun yanı sıra bana dair de merak edilen her şeyi bir bir anlatıyorum.

"Evde oturmayı çok seven biri değilim bu yüzden de yoğun çalışmaktan ve halimden çok mutluyum."

Bu programla sizin de bilmediğimiz yönlerinizi keşfedecek miyiz? Sizce bilinmeyen şeyleriniz kaldı mı?

Kaldı tabii. Program sayesinde yeni insanlarla tanışıyorum ve gelişiyorum. Bunları da merak edenlerle Özge Ulusoy ile life style da paylaşma imkanı buluyorum.

Böyle bir kariyeri planlamış mıydınız yoksa şartlar mı sizi bu noktaya getirdi?

Çok şükür ki istediğim yerdeyim. Bunda şansın da, kaderin de, isteklerin de, çalışmanın da payı vardır. Hiçbir şey kendiliğinden olmuyor.

İleride farklı bir konsepte yapmak istediğiniz şeyler var mı?

Tabii ki var. Zamanı geldiğinde yapmaya başladığımda hepsini tek tek anlatırım.

Haberin Devamı

Bu arada oyunculukta da iddialısınız diyebilir miyiz?

İddialıyım demek çok iddialı bir laf. Her zaman öğrenilecek bir sürü şey vardır. Ben bu kadar iddialı laflara harcayacağım vakti daha çok çalışmaya ve yeni şeyler öğrenmeye harcıyorum.

Kendime uzak gördüğüm bir rol yok

Geniş Aile 2: Her türlü nasıl bir film oldu?

Çok komik. Çekerken gülmekten karnımıza ağrılar girdi. 4 Kasım da vizyonda olacağız. Biraz kafa dağıtmak, gülmek, eğlenmek isteyen herkesi bekleriz. Eminim kafaları dağılacak ve çok eğlenecekler.

Hangi tarz roller size daha yakın, hangilerini daha uzak?

Aslında ben diğerlerine göre biraz daha komedi oynamayı sevdim. Uzak gördüğüm bir rol yok, rol bu, iş yani.

Sunuculuk, modellik, oyunculuk kariyerinizde son nokta mı? Üzerine koymak istediğiniz şeyler var mı?

Var tabii neden olmasın. Öğrenmenin yaşı zamanı yok. Devamlı okuyorum, merak ettiklerimi soruyorum kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum.

İlişkinizde bildiğimiz dışında almış olduğunuz yeni kararlar var mı?

Haberin Devamı

Hayır. Olursa ben zaten saklayan gizleyen biri değilim, bana özel kalmasını istediğim şeyler de olabilir ama şu an böyle bir şey yok.

Hayatınızda eksikliğini hissetiğiniz bir şey var mı?

Allah'a çok şükür ki yok ve bu büyük bir lüks farkındayım. Her zaman sahip olduklarıma şükrediyorum. En önemlisi ailem benimle ve sağlıklılar daha ne isterim?

Deli hayalleri olanlardan mısınız?

Daha klasik bir tipim aslında öyle çok uçuk hayallerim, planlarım olmaz.

Beslenme, spor ve bakım programınız nedir?

Bu konularda çok dikkatli ve hassasım. İşinin en iyilerinden danışmanlıklar aldım ve onların bana hazırladıkları plan doğrultusunda kendime bir rota çizdim. Sosyal medyadan da yeni televizyon programımda da bu konuya sıklıkla değiniyorum. Kendi gittiğim yerleri yediğim yemekleri, yaptığım sporları bol bol çekiyor izleyenlerle paylaşıyorum.

Styling: Özgür Yüksel

Saç: Garage Studio

Makyaj: Özge Özel

Kıyafet: My Best Friends