Gazete Vatan Logo

Uçak kazasından önce paylaştığı tüyler ürpertti!

Endonezyalı genç kadının, uçak kazasından saniyeler önce paylaştığı video tüyler ürpertti

Uçak kazasından önce paylaştığı tüyler ürpertti!

Avustralya'da pilot sevgilisiyle birlikte bindiği küçük uçak nehre düşen 30 yaşındaki Endah Cakrawati'nin son anlarını kameraya kaydettiği ve sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Perth kentinde, Avustralya Günü kapsamında düzenlenen hava gösterisinde şoke eden bir olay yaşandı.

Grumman G-73 Mallard tipi deniz uçağı, yaklaşık 60 bin izleyicinin gözleri önünde Swan Nehri'ne düştü. Uçakta 52 yaşındaki pilot Peter Lynch ve sevgilisi Endah Cakrawati bulunuyordu.

Maden mühendisi Lynch'in sahibi olduğu madencilik şirketinde çalışan Endah Cakrawati'nin, kazadan saniyeler önce uçağın içinde çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Gösteri uçuşu sırasında yaklaşık 60 bin kişinin gözü önünde uçak nehire düştü. Yaşanan trajedi öncesi genç kadının kokpitten paylaştığı görüntüde “Bana şans dile” dediğini duymak mümkün. Bu sözler Cakrawati’nin son sözleri oldu. Ayrıca kazadan bir iki gün önce “Harika bir hayatım, arkadaşlarım var. Büyük bir aşka sahibim. Mükemmel” yazan bir paylaşımda bulunan Endah Cakrawati’nin pilot olan erkek arkadaşı Peter Lynch ile birlikte Yatırımcı İlişkileri Müdür olarak çalıştığı aynı zamanda Endonezya’da bir Reklam yıldızı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Genç kadının oldukça neşeli olduğu görülen videonun çekildiği andan kısa süre sonra uçak, binlerce kişinin korku dolu bakışları arasında nehre düştü. Uçağın nehre düştüğü an ise Mark Annett-Stuart tarafından saniye saniye kaydedildi.