Gazete Vatan Logo

Üç öğrencisiyle ilişkiye girdi...

Daily Mail'de yer alan habere göre; Kaysville kentindeki Davis Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak çalıştığı dönemde Brianne Altice, aralarında tecavüz, cinsel taciz ve reşit olmayan biriyle cinsel ilişki gibi 14 suçla itham ediliyor.

Perşembe günü yapılan duruşmada 18 yaşındaki bir öğrenci, 35 yaşındaki Altice'la Ekim 2013'te başka bir öğrenciyle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yakalanmasından önce ve sonra seviştikleri yönünde ifade verdi. Söz konusu öğrenci, bir yıllık ilişkileri boyunca öğretmenini kız arkadaşı gibi gördüğünü sözlerine eklerken, mahkemede öğretmeni aleyhine şahitlik yapmak zorunda kalmaktan ötürü mutsuz olduğunu söyledi.

Aralık 2014'te okuldaki görevinden atılan Altice'ın, Haziran 2014'te göğüslerinin fotoğraflarını mesajla öğrencisine gönderdiği de iddia edildi. Mahkeme dün, kefaletle serbest bırakılma kararını iptal ettiği Altice'ın, suistimal ettiği iddia edilen her çocuk için üç ayrı davada yargılanmasına karar verdi.

ABD'li öğretmen, 16 yaşındaki bir çocuğun polise, öğretmeniyle cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi, bir başka öğrencinin de ders aralarında öpüşmeye başladıktan sonra seviştiklerini iddia etmesi sonucu Aralık 2013'te yakalanmıştı.

Haberin Devamı