Gazete Vatan Logo

Üç kadın üç cinayet

Türkiye akıl almaz cinayetleri konuşuyor. Üç ayrı kadın benzer sebeplerle eşlerinin ölümüne sebep oldu

Eşini öldürtüp cenazede hüngür hüngür ağladı

Gaziantep’te 25 Ağustos tarihinde boğazı kesilmiş cesedi bulunan Mehmet Ali Özdede (22) cinayetini soruşturan polis, korkunç bir olayla karşılaştı. Cinayeti Özdede’nin eşi Emine azmettirmezsiyle eski sevgilisi Hasan Doğan’ın işlediği ortaya çıktı. İddiaya göre, oto tamirciliği yapan Mehmet Emin Özdede, 25 Ağustos’ta cep telefonundan aranarak, “Ustabaşın Murat’ın arabası bozuldu. Seni çağırıyor” diyen kimliği belirsiz kişilerle evinden alınmış, ertesi sabah ise boğazı kesilmiş halde demiryolunda ölü olarak bulunmuştu. Cinayet haberi üzerine olay yerine giden Özdede’nin eşi Emine Özdede kendisini yerlere atıp gözyaşı dökmüş, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilmişti. Olayla ilgili olarak başta aile fertleri olmak üzere herkesi mercek altına alan polis, çelişkili ifade veren eşi Emine Özdede’nin evlenmeden önce kazak satıcılığı yapan Hasan Doğan ile sevgili olduğunu, Doğan’ın il dışında olduğu bir dönemde ise ailesi tarafından Mehmet Emin Özdede ile evlendirildiğini, cinayet günü ve öncesinde ise eski sevgililerin cep telefon görüşmeleri yaptıklarını belirledi.


Tren kazası süsü

Bu bilgiyle zanlıları izlemeye alan polis, Hasan Doğan’ı gözaltına aldı. Doğan sorgusunda cinayeti itiraf edip, Özdede’yi arkadaşı Mehmet Boğan ile işlediklerini söyledi. Doğan ifadesinde, Özdede’nin boğazını kestikten sonra raylara yatırarak trene kazası süsü verdirmeye çalıştıklarını ancak cesedin trenin geçme saatinden önce polis tarafından bulunması nedeniyle planlarını uygulayamadıklarını ileri sürdü. Cinayetten önce eski sevgilisi Emine Özdede ile tekrar birleşmek için plan yaptıklarını da iddia eden Doğan, sevgilisinin cinayet gecesi kendisine 4 de bilezik verdiğini söyledi. Bilezikler Doğan’ın gösterdiği yerde bulundu. Mahkemeye sevkedilen üç kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.



Bir çocuk annesi kadın, kocasını sevgilisine öldürttü

YALOVA’ya bağlı Çiftlikköy ilçesinde market işleten Ergün Namal (43) geçtiğimiz Pazar günü marketini kapattıktan sonra eve giderken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Cinayete araştırmaya başlayan polis ekipleri hareketlerinden şüphelendikleri Namal’ın kendisinden 15 yaş küçük olan ikinci eşi Gönül Namal’ın telefon kayıtlarını incelemeye aldı. 1 çocuk annesi genç kadının Manisa’da yaşayan hemşerisi Ramazan Dönmez’le (25) cinayet günü dahil olmak üzere defalarca telefon görüşmesi yaptığı anlaşıldı. Gözaltına alınan Gönül Namal, çapraz sorguda her şeyi itiraf etti: “Ergün’la 4 yıl önce evlendik. 1.5 yıl önce çocuğumuz dünyaya geldi. Aramızda geçimsizlik vardı. Manisa’dan ’arkadaş arıyorum’ diye mesaj atan Ramazan Dönmez’le tanıştık. Sonra sevgili olduk. Kendisini Yalova’ya çağırdım. Eşimin işyerini gösterdim. O da öldürdü.” Manisa’da gözaltına alınan Ramazan Dönmez “Yalova’ya geldiğimde Gönül’le evlenmeye karar verdik. Gönül eşinin ölümü halinde evliliğin olabilececeğini söyledi. Ben de kabul ettim. Olay günü onu öldürdüm ve kaçtım” diyerek suçunu itiraf etti.

ÖLÜM TEHDİDİ

Öldürülen koca Ergün Namal’ın akrabaları gözaltına alınan Gönül Namal’a ölüm tehditleri savurdu.



Resmi nikah kıymayan patronunu kalbinden bıçakladı

Sevgilisinden 9 aylık bebeği olan garson kadın evlenemeyince elini kana buladı

ANTALYA Konyaaltı’nda bir restoran çalıştıran Erol Cankurtaran (29) ile yanında garson olanak çalışan ve 2 yıldır birlikte yaşadığı Gülçin Günaydın (28) arasında dün gece resmi nikah nedeniyle tartışma çıktı. 9 aylık bebekleri olan çiftten Günaydın “Çocuğumuz var. Ailem de çok sıkıştırıyor. Bir an önce nikah yapalım” dedi. Cankurtaran’ın “Şimdilik nikah yapmayı düşünmüyorum” sözleri üzerine sinirlenen Günaydın koşarak restoranın mutfağına gitti ve aldığı ekmek bıçağını Cankurtaran’ın kalbine sapladı. Kanlar içinde kalan Erol Cankurtaran olay yerinde can verdi. Genç kadın telefon ederek çağırdığı polis ekiplerine teslim oldu.

Haberin Devamı