Gazete Vatan Logo

Twitter ve Spotify işbirliği için el sıkıştı!

Sosyal medya denildiğinde ilk akla gelen mecralardan olan Twitter ve en popüler müzik uygulamarından olan Spotify'nin iş birliği kullanıcıların işine yarayacak. Popüler uygulamar Twitter ve Spotify karşılıklı anlaşma sağladı. Peki bu işbirliği ne zaman hayata geçirilecek? İşte Twitter ve Spotify'nin anlaşmasının ayrıntıları...

Twitter ve Spotify işbirliği için el sıkıştı!

Twitter ve Spotify son zamanların en büyük anlaşmasına imza atmak üzere. Twitter ve Spotify gibi iki dev kullanıcılarının daha efektif kullanımı için el sıkıştılar. Merakla beklenen anlaşmanın detayları ve Twitter ve Spotify'de ne tip değişiklikler olacağı haberimizde yer alıyor...

Twitter, platformdaki akışınıza şarkılar eklemenize olanak tanıyan Audio Cards'ı ilk duyurduğunda bu doğrultuda kullanıcılara sunulan müzik hizmeti SoundCloud üzerinde temelleniyordu. Aradan geçen yaklaşık bir yılın ardından, şimdi de Spotify parçaları benzer bir biçimde Twitter üzerinde görülebilecek.

Popüler müzik oynatma hizmeti üzerindeki bir şarkıya ait bağlantı içeren bütün tweet'ler kullanıcıların zaman akışı üzerinde o şarkıya ait 30 saniyelik bir önizleme sunacak. Spotify'ın bu kısa klipleri Twitter'ın öne çıkan gönderilere yer verdiği Moments'ta da yer alacak.

Halihazırda 30 milyon ücretli kullanıcı sayısına ulaşan ve 75 milyon kişinin de ücretsiz sürümünü kullandığı Spotify'ın neden Twitter tarafından tercih edildiği aslında bu rakamlardan açıkça anlaşılıyor. Spotify tarafından desteklenen bu ses kartları Twitter'ın Android ve iOS uygulamalarının yanında web platformunda da görülebilecek.

Haberin Devamı