Gazete Vatan Logo

Twitter'da tehlikeli #StopIslam hashtag'i!

Belçika'daki patlamalardan sonra #StopIslam hashtag'i Twitter'da trend topic gündemine girdi.

Twitter'da  tehlikeli #StopIslam hashtag'i!

Bugün Belçika’nın Brüksel şehrinde yaşanan terör saldırıları sonrası sosyal medya üzerinden İslam karşıtı tweetler atılmaya başlandı ve #StopIslam hashtag'i trend topic gündemine girdi.

Müslüman kılığındaki teröristler tarafından düzenlenen korkunç saldırıların Müslümanların üzerinde baskı ve şiddete dönüşmesine yol açabilecek bu tehlikeli İslam karşıtlığı dalgası Twitter'da hızla büyüyor.

Aslında ülkemizde ve diğer İslam ülkelerinde Müslümanların yaşadıkları terör saldırıları göz önüne alındığında Avrupa'da yaşananlar sonrasında suçlu olarak İslam dininin gösterilmesi haksızlık. Brüksel sokaklarında insanlar terörün çirkin yüzü ile İslam’ı aynı kefeye koymasına İslam dünyasından da tepkiler gelmeye başladı. Müslüman ülkelerin liderleri de medyada yaptıkları açıklamalarda saldırıyı kınadıklarını ve hiç bir şekilde İslam’ın bu tür saldırıları kabul etmediğini söylediler. Başbakan Ahmet Davutoğlu da Belçika halkına baş sağlığı diledi ve acılarını paylaştı. Belçika'da yaşanan terör saldırıları sonrasında gelişen İslam karşıtı tepkilerin ırkçı kesimler tarafından Müslümanlara karşı şiddete dönüşmesinden endişe ediliyor.

Haberin Devamı

Bizde Teknoloji Oku sitesi olarak Belçika halkına baş sağlığı diliyor yaraların en kısa zamanda sarılmasını ve terör saldırılarına tepkinin Müslümanlara zulme dönüşmemesini diliyoruz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Twitter'da tehlikeli #StopIslam hashtag'i!

iPhone SE'nin büyük modellere göre 6 avantajı