Gazete Vatan Logo
Magazin Twitter bu bölüm ile yıkılıyor!

Twitter bu bölüm ile yıkılıyor!

Behzat Ç.'nin son bölümü efsane bölüm olarak nitelendirildi

Behzat Ç.'de bütün bölüm Akbaba'nın evinde geçti
Behzat Ç. son bölümünde iç hesaplaşmalara yer verdi.

Ekranların fenomen dizisi Behzat Ç.'de dizinin son yayınlanan bölümü sadece Akbaba'nın evinde geçti. Akbaba'nın evinde toplanan Behzat Ç. ve cinayet büro bütün bölüm hesaplaşarak aynı zamanda sıradışı bir bölüme de imza attı.


GERÇEKLER SU YÜZÜNE ÇIKTI

Kesik Parmak cinayetlerini Akbaba'nın kız arkadaşı Nazlı'nın işlediği ve Şule'nin Behzat Ç.'nin kızı olduğu gibi gerçekler su yüzüne çıktı.



BEŞİKÇİOĞLU TİYATRODAKİ ROLÜNÜ DİZİYE TAŞIDI

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam eden Beşikçioğlu'nun rol aldığı Bir Delinin Hatıra Defteri oyunundaki performansı diziye taşındı. 5 dakika boyunca ekranlara kilitleyen Beşikçioğlu Oscar'lık bir performans sergiledi.


BEŞİKÇİOĞLU'NUN PERFORMANSINA TAM NOT

Son yayınlanan bölüm Twitter üzerinde de geniş yankı buldu. Bölüm birçok kullanıcı tarafından efsane olarak nitelendirilirken, Beşikçioğlu'nun performansına tam not verildi.

Behzat Ç.: Ben ne zaman mutlu olsam biri ölüyor..


Bazı Twitter kullanıcılarının tweetleri:

ahmet karakaş ‏@sitradivaryus
#akbabaninevi ne yaptınız la öle, yaşadım resmen bütün bölümü

mert çelebi ‏@mertclb
#akbabaninevi Erdal Beşikçioğlu o nasıl oyunculuktur,özellikle son 15 dakikada gözümü kırpmadan izledim.Behzat Ç son bölümle zirvedesin la..

Tastan ‏@haydartastan
Behzat Ç #akbabaninevi sanki dizi bölümü değil hayatının içinde olan bir sahne.Tek oda beş farklı adam aynı duygu,hadi içelim bu akşam..

Deniz Ardana ‏@dennisardana
Behzat Ç bize insanları etkilemek için milyon dolarlar harcamanın önemli olmadığını önemli olan seyin duygu oldugunu ögretti #akbabaninevi

Haberin Devamı