Gazete Vatan Logo

Tweetlerinize sifon çekin!

Tweetlerinizi yayınlamak mı istiyorsunuz? Sizi tuvalete alalım...

Bir internet sitesi, Twitter mesajlarını tuvalet kâğıdına basıp satıyor. Site, kullanıcıların favorileri arasındaki ünlülerin mesajlarını da tuvalet kâğıdı haline getirebiliyor.

Bill Gates tuvalet 2.0 devrimi yapıyor, şimdi sıra tuvalet kağıdı devriminde. Shitter adlı uygulama, dilediğiniz Twitter hesabından bir veya daha fazla tweet seçerek tuvalet kağıdına basabiliyor.

"Sosyal medya hiç bu kadar tek kullanımlık olmamıştı" sloganıyla yola çıkan Shitter sayesinde attığınız tweet'ler ile tuvalette bile gurur duyabilirsiniz. Uygulama ile sevmediğiniz kişilerin tweet'lerini tuvalet kağıdına dönüştürmek de mümkün.

Shitter tuvalet kağıtlarının 4 pakedi ABD'de 35 dolar karşılığında satılırken, Türkiye'den sipariş vermek gönderim ücretiyle birlikte 61 dolara geliyor.

Dünyanın en zengin insanları olan bizlere de daha azı yakışmazdı zaten.

Araştırmalara göre her gün 130 milyon Twitter mesajı okunmaya değer bulunmuyor. Bu site de bir nevi protesto bakımından bu uygulamaya başladı.

"Skandallar kraliçesi" olarak ifade edilen Paris Hilton'un bir mesajı da bu konuda örnek teşkil edebilir: "Evime döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum. Tüm evcil hayvanlarım mutlu ve beni gördükleri için heyecanlı. Hepsi çok sevimli. Hayvanları çok seviyorum." (Gazeteport)


Haberin Devamı