Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlar karşısına geçecek. Sağlık programını seyrederken hem birbirinden farklı konularda yeni bilgiler edinebilir hem de sabahınıza renk katabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da TV programı sizlerle buluşuyor. Akşam sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlara dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair bilgiler edinmek isterseniz sabahın ilk saatlerinde bu TV programını seyretmeyi unutmayın. Hemen ardından 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu program ekranlarınızda. Skeç programını izlerken bol kahkahalı ve eğlenceli bir sabah keyfi yapabileceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlara dahil oluyor. Magazin programını seyrederken ünlü camiasındaki tüm sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile yönetilen programı hafta içi her gün aynı saatte TV8 ekranları karşısından seyredebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:15’e geldiğinde, “Doktorlar” adlı eski dizinin tekrar bölümü hayranlarının karşısında yerini alıyor. Gün ortanızı TV8’de geçirecekseniz, bu eski dizinin aksiyon ve heyecan dolu tekrar bölümlerini seyretmeyi düşünebilirsiniz. Saat 17:45’de “5’er Beşer” adlı komedi ve eğlence programı ekranlara geçiyor. Skeç programından komik ve eğlenceli sahneler seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da heyecanlı bir TV programı karşınızda yerini alacak. Akşamınızı renklendirecek olan programı sevdiklerinizle veya ailenizle birlikte izleyerek güzel anların tadını çıkartabilirsiniz. Gece kuşağına gelindiğinde ise gündüz başlayan TV programlarının tekrar bölümleri yayına geçiyor. Eğer gündüz TV karşısına geçme fırsatınız olmuyorsa, takip ettiğiniz programların tekrarlarını bu gece kuşağından seyredebilirsiniz. Gece ilk olarak 00:15’de Buyur Bi’de Burdan Bak” adlı eğlenceli programla açılışı yapabilirsiniz. Eğlenceli sahneler sunan programla güzel bir geceye hazır olun.

02:30’da TV8 ekranlarının vazgeçilmezi olan “Yemekteyiz” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Birbirinden leziz yemekler sunulurken diğer yandan da yemekler ve masa düzeni yorumlanarak puana tabi tutuluyor. Nefeslerin tutulduğu program ile gecenizin daha renkli ve heyecanlı geçmesini sağlayabilirsiniz. Saatler 04:30’a geldiğinde ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlara dahil oluyor. Magazin dünyasındaki sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu yayından izleyerek öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı