Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

TV8’in 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Oynat Bakalım isimli video yayınlama programı ile başlıyor ve gün boyunca film ve diğer programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen güldürü programı Güldür Güldür yer alıyor. TV8’in 9 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

TV8’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Oynat Bakalım isimli komik video yayınlama programı ile başlıyor. Bu programda dünyanın dört bir yanında sizleri güldürecek olan videolar yayınlanıyor. Ardından ise Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk dizisi ekranlara gelecek. Bakalım bu hafta çizgi filmde bizleri neler bekliyor?

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10.00’da ise Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli güldürü ve eğlence programı TV8 ekranlarına gelecek. Bu programda birbirinden eğlenceli tiyatrolarla gülmek garanti! Ardından ise ünlülerin hayatlarından kesitlerin yayınlandığı Magazin 8 canlı olarak yayınlanacak. Ünlüler ile röportajlar ve kim kiminle nerede görülmüş gibi soruların cevaplarını bu programdan öğrenebilirsiniz.

14.15’te Muhteşem Yaratıklar isimli yabancı sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. Filmde 17 yaşında olan Ethan, aylar boyunca aynı rüyayı görür. Rüyasında gizemli bir kız kendisini bir alanda beklemektedir. Ethan ise sürekli onunla bir arada olmak istemektedir fakat ortamda anlayamadığı bir tehlike yer almaktadır. Yıldırı çarpar ve kız Ethan ona ulaşamadan ölmüş olur. Fakat asıl olay daha sonra başlamaktadır.

Haberin Devamı

Muhteşem Yaratıklar filminden hemen sonra Para Bende isimli yarışma programı TV8 ekranlarında olacak. Para Bende yarışmasında, Murat Ceylan ve Almeda Abazi, büyük para ödülünü elde edebilmek ve onunla gün boyunca eğlenebilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Bakalım bu haftanın galibi kim olacak?

18.45’te Güle Güle Oturun isimli programın sezon finali TV8 ekranlarında olacak. Sezon finalinde de ihtiyaç sahibi olan birisinin isteği ile evleri yenilenecek ve sahiplerine evleri son haliyle verilecek. Bugünün akşam kuşağında ise sevilen eğlence programı Güldür Güldür yer alıyor.

Güldür Güldür’den hemen sonra Magazin 8 programının tekrar ekranlara gelecek. Gece kuşağında ise Güle Güle Oturun isimli program yer alıyor.