Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

TV8’in 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve yerli sinemalar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise O Ses Türkiye programı başlayacak. TV8’in 7 Ekim Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

TV8’in 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da birbirinden eğlenceli videoların yer aldığı Oynat Bakalım programıyla başlıyor. 08.00’da 1 Alp 3 Çocuk programı ekranlara gelecek. Alp Kırşan sunumuyla, çocuklara sorular sorulacak ve verdikleri cevaplar ile komik anlar yaşanacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ekrana gelecek.

09.45’te Bilginiz Olsun programının yeni bölümünde ilginç ve çeşitli konular ile ilgili pek çok kişi tarafından bilinmeyenler ekranda olacak.

10.45’te 1976 yapımı olan Öyle Olsun adlı Türk Filmi başlayacak. Filmde; bir gazetede muhabir olarak çalışan Ferit, zeytinyağı kralı Hulusi Bey hakkında asılsız haberler yapar. Bir gün yağlarına makine yağı kattığını, bir başka gün de kızı Alev’in erkeklerle düşüp kalktığını yazar ve resimlerini basar. Aslında resimlerde görünen evli erkek, Alev’in teyzesinin oğludur.

12.45’te Magazin 8 programı canlı yayın ile ekrana gelecek.

15.15’te Arda’nın Mutfağı programı başlayacak. Programda birbirinden lezzetli tarifler ve tariflerdeki püf noktalar, Arda Türkmen tarafından seyircilere anlatılacak.

Haberin Devamı

16.15’te 8x8 ekranda olacak. Çeşitli başlıklar altında en 8’ler yer alacak.

17.45’te Furkan Dede’nin sunuculuğunu yaptığı Oynat Bakalım programında birbirinden ilginç ve komik videolar olacak.

18.00’da Gupse Özay’ın başrolde olduğu yerli sinema filmi Deliha başlayacak. Filmde; Zeliha bir gün fal baktırmaya gider. Hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale gelir. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı açılır. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline Deliha diye düşen genç kadın, dükkana dalar ve işler komik şekilde karışmaya başlar.

20.00’da sevilen yarışma programı O Ses Türkiye başlayacak. Programda Gökhan, Hadise ve Murat Boz ile birlikte yeni bir isim olarak Yıldız Tilbe jüri üyesi olacak. Eğlenceli programda yarışmacılar, sesleri ile jüri üyelerini döndürerek takımlarına girmeye çalışacaklar.

Haberin Devamı