Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

6 Temmuz Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı eğlenceli ve komedi dolu program ile başlayacak. Renkli programı seyrederken hem renkli vakitler geçirebilir hem de sevdiklerinize kahkaha tufanına tutulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da güzel bir TV programı sizlerle olacak. Renkli vakitler geçirmenize yardım eden program ile akşamınızı renklendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

Sabaha erken başlayanlardansanız, “Oynat Bakalım” adlı renkli program ile mükemmel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen ardından 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının tekrar bölümü sizlerle buluşuyor. Sağlık alanında merak uyandırıcı farklı bilgiler sunan yayın, hafta içi her gün aynı saatte TV8 ekranlarında yerini alıyor. Saatler 08:30’a geldiğinde ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı kahkaha dolu skeç programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Ekranlarınızı renkli kılan program ile sabah vakitlerinde eğlence dolu anlar gerçekleştirebilirsiniz. 10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı hayranları ile buluşacak. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile yürütülen programdan magazin dünyasını ilgilendiren tüm gelişmeleri tek tek öğrenme şansı yakalayacaksınız. Sabah kahvenizi yudumlarken seyredebilir ve eğlence dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:15’de “Doktorlar” adlı eski dizinin tekrar bölümü hayranlarının karşısına çıkıyor. Eğlenceli dizi ile eski zamanları hatırlayabilir ve heyecan dolu kesitler sayesinde gün ortanıza renk kazandırabilirsiniz. Saatler 16:45’e geldiğinde, “5’er Beşer” adlı bir başka komedi programı daha sizlerle oluyor. Eğlenceli skeçlerle zenginleştirilen program güzel ve renkli vakitler geçirmenize yardım edecek. Kahkahalı bir öğle vakti geçirmek isterseniz sakın seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

20:00’da güzel bir TV programı ile karşılaşacaksınız. Akşamınızı renklendiren programın hemen ardından gece kuşağına dönüş yapılıyor. TV8 ekranlarının sevilen TV programlarını tekrar bölümleri ile bu gece kuşağından takip edebilirsiniz. 00:15’de “8X8” adlı komedi dolu yayın sizlerle buluşacak. 01:45’de “Bilginiz Olsun” adlı programın tekrarını seyredebilirsiniz. 02:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programının tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Hemen ardından 04:15’de ise bir başka program daha sizleri karşılıyor. Gece sabahlamayı düşünüyorsanız bu TV programları ile eğlenceli bir geceye şimdiden kendinizi hazırlamalısınız. Gecenize renk katan programlar izleyenlerinin karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı