Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi

6 Kasım Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile ekranları selamlıyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin püf noktaları ve ince detayları çerçevesinde verildiğini gördükçe siz de bu tarifleri mutfaklarınızda hızlıca denemek ve tatmak isteyeceksiniz. 20:00’da “Yetenek Sizsiniz” adlı popüler yetenek yarışması ile akşamınız daha renkli ve keyifli geçecek. Farklı yarışmacıların birbirinden başarılı ve ilginç yetenekleri karşısında hayranık duyabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi

06:30’da başlayan “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile güzel bir sabah sizleri bekliyor. Programın hemen ardından 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ekranlara giriş yapacak. Sağlıklı yaşam dair tüyoların verildiği yayında yine birbirinden değerli doktorların önerileri ile farklı sağlık bilgileri öğrenebileceksiniz. 08:00’da “Oynat Bakalım” adlı kısa komedi yayınını seyredebileceksiniz. Komik videoların ekranlara yansıtıldığı programda eğlence dakikalar geçirebileceğiniz kesin, izlemeyi unutmayın!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:30’da “Gel Konuşalım” adlı canlı yayın programı ile magazine dair en merak edilen gelişmeler sizlerle olacak. Farklı sanatçıların, ünlülerin ve sosyal medya fenomenlerin masaya yatırıldığı stüdyoda bakalım bu yayın neler gelişecek? Merak ettiklerinizi ekranlarınızın karşısında tek tek öğrenebilirsiniz. 12:30’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı ile gün ortasına giriş yapılıyor. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla karşınıza çıkan programda bu haftanın yeni yarışmacıları ile yeni bir hafta başlayacak.

Haberin Devamı

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın karşınıza çıkıyor. Kendi dünyalarınızda veya yakınınızda yaşanmış olan faili meçhul cinayet olayları ve kayıp gerçeklikleri tüm detaylarıyla ele alınacak. 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı eğlenceli yetenek programı ünlü jüri üyeleri ve birbirinden başarılı yarışmacı kadrosu ile akşam kuşağında yerini alıyor. Renkli yarışma programı sayesinde ailenizle birlikte keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz.

Gece kuşağında ise gün ortasında yayınlanmış olan programların seyredemeyenler için tekrar bölümleri ekranlara geliyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek yarışma programı ile geceye güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni haftanın yeni yarışmacıları bakalım nasıl marifetlerini gösterecek? Merak ettikleriniz tüm detayları ile ekranlarda…

02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yayın karşınızda yer alacak. Cinayet ve kayıp gerçeklerinin kapılarını aralayan program ile sürükleyici ve nefes kesici bir geceye hazır olun. Saat 04:45’de “Oynat Bakalım” adlı programı seyrederek birbirinden komik anlar yaşayabilirsiniz. Hemen ardından saat 05:45’de ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı renkli program ile eğlenceye kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı