Gazete Vatan Logo

Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

Tv8’in 6 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sabah saat 06.45’te Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesiyle başlıyor. Sonrasında ise Tv8 sabah kuşağı, eğlenceli program Oynat Bakalım’ın yayınlanmasıyla devam edecek. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film, Aşk-ı Roman ve Gerçeğin Peşinde gibi programlardan sonra akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı tiyatro programının yeni bölümü yayınlanacak.

Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

6 Eylül Çarşamba günü Tv8’de sabah kuşağı yayını, Günaydın Doktor adlı programın ekranlara gelmesiyle başlayacak. Yeni bölümüyle yayınlanacak olan programın sunucusu ise Hilal Ergenekon. Halkımızın tıp alanında yaşadığı sorunlar ve merak ettiği konuları her gün farklı konukları konuk ederek yanıtlamaya çalışan programda, birçok sağlık sorunu hakkında bilgi alıp yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Program 06.45’te yayınlanacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Günaydın Doktor adlı programdan sonra ise, sunuculuğunu Var Mısın Yok Musun yarışmasından da tanıdığımız Furkan Dede’nin başarılı sunumuyla yayınlanan Oynat Bakalım adlı yarışmayı izleyebileceğiz. Oynat Bakalım adlı program 5 Eylül Salı günü saat 08.00’de ekrana gelecek. Programda, internette tık rekoru kıran videolar, sosyal medyada yankı uyandıran popüler içerikler ve komik videolar gibi eğlenceli içerikler yer alıyor.

Oynat Bakalım’ın ardından bir başka eğlenceli yayın olan Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film saatler 09.00’u gösterdiğinde Tv8 ekranlarında olacak. Bir rus kızı ile Mişka adında sirkte çalışmış emekli bir ayının atıldığı maceraları keyifle izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

09.30’da ise Yaşamdan Hikayeler adlı yaşam programı sizlerle olacak. Hafta içi her gün sabah kuşağında izleyebileceğiniz programda deneyimli ve başarılı sunucu Lütfiye Pekcan program sunucusu. Programda gerçek hayatta karşılaşılan dramatik hikayeler yer alıyor.

13.15’te ize, Yemekteyiz adlı sevilen yemek ve yarışma programı Tv8 ekranlarında olacak. Programın sunuculuğunu, Kiralık Aşk dizisindeki Koriş karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Onur Büyüktopçu üstleniyor. Onur Büyüktopçu’nun da puanlamaya katılacağı ve 1.yi seçmede etkili olacağı yarışmada ise büyük ödül 10 bin TL olarak belirlendi.

15.15’te ise, yılların deneyimli sunucusu başarılı sunucu Serap Ezgü’nün sunduğu Gerçeğin Peşinde adlı program canlı olarak Tv8 ekranlarından yayınlanacak. Programda birçok aydınlatılmamış suç araştırılıyor, birçok olay aydınlığa kavuşuyor.

18.45’te ise Aşk-ı Roman adlı yerli dizinin yeni bölümü Tv8 ekranlarında olacak. Evleneceksen Gel programından tanıdığımız Solmaz Ciros ve ona talip olan damat adayı Kaan Güvenilir’in başrollerini paylaştığı dizide Kaan ve Solmaz’ın aşkı ve mahallelerinde yaşayan diğer gençlerin aşkı konu alınacak.

Haberin Devamı

Akşam Kuşağı ise, sunuculuğunu Ali Sunal’ın yaptığı ve başarılı oyuncuların komedi skeçleri oynadığı sevilen güldürü programı Güldür Güldür Show saat 20.00’da ekranlara gelecek.