Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

4 Aralık Pazartesi günü TV8, 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile yayın akışını başlatıyor. Sağlıklı yaşama dair püf noktalarının sunulduğu programa ayrıca değerli uzman doktorlar da katılıyor. Çağın hastalıkları ve olası hastalıklardan nasıl korunmalı gibi daha pek çok sağlık konusuna dair pek çok konuyu edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile baş başa kalacaksınız. Farklı yarışmacıların ses performansları karşısında büyülenebilir ve kendinizi keyifli dolu bir akşamın akışına bırakabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

Sabahın erken vakitlerinde başlayan “Günaydın Doktor” sağlıklı yaşama ait pek çok konuda önemli gelişmeleri ekranlarınıza aktarıyor. Hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu skeçlerle zenginleştirilmiş sürükleyici bir program sizlerle. Eğlencenin kıran kırana devam ettiği programı seyrederken güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:15’i gösterdiğinde “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film ile yayın devam edecek. Eğer çocuğunuz seyretmeyi seviyorsanız kahvaltı saatlerinde açarak güzel bir vakit geçirmesine destek olabilirsiniz. 09:30’da Hakan Ural ve Sade Akgül ortaklığı ile sunulan “Gel Konuşalım” adlı magazin programı karşınıza çıkıyor. Magazin dünyasına ait gelişmeleri detaylı şekilde sizlere aktaran renkli programa yine birbirinden değerli konuklar katılacak. Magazin gündeme ait en sıcak gelişmeler masaya yatırılarak irdelenmeye devam edecek, sakın kaçırmayın!

Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Yemekteyiz” adlı renkli yemek programının yepyeni bölümü yeni bir hafta ile ekranlarda yerini alacak. Haftanın ilk günü, yeni 5 yarışmacının birbiriyle tanışmasına tanıklık edebilecek ve eğlenceli anlar geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışında göze çarpıyor. Yine faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok konu ele alınacak. Güçlü muhabir kadrosu ile acıklı yaşam hikayelerinin çözülmeye çalışıldığı programı seyrederken bazen duygu dolu bazen de heyecanlı anlar yaşayabileceksiniz.

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı birbirinden farklı ses performansları sunan renkli program ile akşam kuşağına dönüş yapılıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı köşelerinden katılma fırsatı bulmuş yarışmacılar, en güzel performansı gösterme yolunda çaba sarfediyor. Jüri kadrosunun yorumladığı eşsiz performanslar karşısında adeta büyüleneceksiniz. Şimdiden iyi seyirler…

Gece kuşağında ise sabah yayınlanan programların tekrar bölümleri ekranlara geliyor. 00:15’de Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrar bölümnleri sizlerle olacak.

Haberin Devamı