Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe

TV8 yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından ekranlara eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yaşamdan Hikayeler programı yer alıyor. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Aşk-ı Roman yerli dizisi yayın akışına giriyor. Aşk-ı Roman dizisinden sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağına gelindiğinde sinema filmi Bana Masal Anlatma yayın akışında yerini alıyor. Ardından Arkadaşım Hoşgeldin programı yayınlanacak. Yayın akışının gece saatlerinde ise Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular canlı olarak yayınlanıyor. TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe

06.45’te TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Sağlık konusunda birbirinden farklı konuların konuşulduğu programda uzman doktorlar yer alıyor. Sizler de programa katılarak sağlık problemleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Günaydın Doktor programı bittikten hemen sonra ekrana eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Furkan Dede’nin sunumuyla gerçekleşen programda gösterilen komik videoları görünce, kahkaha atmadan duramayacaksınız. Oynat Bakalım 08.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak. Oynat Bakalım porgramının ardından da çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayın akışına giriyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Yaşamdan Hikayeler programı yayın akışında yerini alıyor. Lütfiye Pekcan’un sunumuyla TV8 ekranlarına gelen programda farklı gelişmiş çarpıcı dosyalar inceleniyor. Yaşamdan gerçek hikayelere şahit olmak istiyorsanız Lütfiye Pekcan’la Yaşamdan Hikayeler programını izleyebilirsiniz. Yaşamdan Hikayeler programı biter bitmez TV8 yayın akışında Aşk-ı Roman dizisi geliyor. Eğlenceli kadrosuyla Aşk-ı Roman dizisini 13.15’te TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16.00’da sabah kuşağının önemli programlarından Gerçeğin Peşinde yayınlanıyor. Gerçeğin Peşinde programının sunuculuğunu, ünlü sunucu Serap Paköz yapıyor. Kayıp kişilerin arandığı ve sır dolu cinayetlerin çözüldüğü programı sakın kaçırmayın. Gerçeğin Peşinde programının ardından TV8 ekranlarına Aşk-ı Roman yerli dizisinin tekrar bölümü geliyor.

20.00’da akşam kuşağı başlangıcında Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt ve Erdal Tosun’un yer aldığı film romantik komedi türünde yerli sinema filmleri arasında önemli bir yerde bulunuyor.Bir aşk hikayesini komedi türünde anlatan filmde duygusal ve eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

22.30’da Arkadaşım Hoşgeldin programı yayın akışında yerini alıyor. Tolga Çevik’in oyunuyla gerçekleşen programda eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Arkadaşım Hoşgeldin programının hemen ardından Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular programı canlı olarak TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

02.00’da sabah kuşağı programlarından Gerçeğin Peşinde programının tekrar bölümü yayınlanıyor. Gerçeğin Peşinde programından sonra ise bir başka sabah kuşağı programı olan Yaşamdan Hikayeler yayınlanıyor. Son olarak yayın akışında Çok Güzel Hareketler Bunlar eğlence programı yer alıyor.