Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

TV8’de hafta sonunun ilk günü 30 Eylül Cumartesi Günü sabah yayın akışı, eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın saat 07.00’de ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. TV8 sabah yayın kuşağı 1 Alp 3 Çocuk adlı programın ekrana gelmesi ile devam edecek. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film tekrar bölümüyle ve Magazin 8 adlı magazin programı canlı olarak ekrana gelecek. Emlak Avcıları adlı yeni program ve Deliormanlı adlı sinemadan sonra TV8 akşam kuşağında Recep İvedik 4 adlı yerli sinema ekranlarda olacak.

TV8 yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

TV8’de hafta sonu sabah yayın kuşağında ilk olarak ekrana gelecek program, eğlenceli içeriklerle dopdolu renkli sabah programı Oynat Bakalım. 07.00’de TV8 ekranlarına gelecek olan programın sunucusu ise, Acun Ilıcalı’nın eski yarışma programı Var Mısın Yok Musun’da yarışmacı olan ve öne çıkarak ünlenen yarışmacı Furkan Dede. Programda, Furkan Dede’nin sunumuyla, sosyal medyada öne çıkan ve tık videosu kıran birçok içerik, eğlenceli ve komik videolar sırasıyla ekrana geliyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TV8’de eğlenceli bir şekilde başlayan sabah yayın kuşağında, Oynat Bakalım’ın hemen ardından ekranlara Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ekranlara gelerek eğlenceli yayın akışını devam ettiriyor. Maşa adında sevimli bir küçük Rus kızı ile çalıştığı sirkten emekli olmuş Mişka adındaki ayının birlikte çıktığı maceraların ve başlarına gelen olayların anlatıldığı çizgi film, film olarak ülkemize özel olarak yapılandırılıp vizyona da girdi.

TV8’de 09.30’da Magazin 8 adlı magazin programı canlı olarak ekrana gelecek. Magazin 8 programını güzel ve başarılı sunucu Esra Eron sunuyor. Esra Eron’un renkli sunumuyla ekrana gelen programda ünlülerin hayatları ile ilgili ilgi çekici detaylar ve son gelişmeler yer alıyor.

Haberin Devamı

12.45’te, TV8’de yayın hayatına yeni başlayan yarışma programı Emlak Avcıları ekranlarda olacak. Yurt dışında da yıllarca yayınlanan ve başarılı olan format ülkemizde de aynen uygulanacak. Anadolu’da il il gezecek olan programda her hafta 3 başarılı emlakçı yarışacak, haftanın sonunda en çok ev satan veya kiralayan kiracı kazanacak.

TV8’de Cumartesi günü yayın akışı Devrim Arabaları ve Deliormanlı adında sinema programlarının sırasıyla 16.00 ve 18.45’te yayınlanması ile devam edecek. TV8 yayın akışında akşam kuşağında yayınlanacak olan film ise, Recep İvedik’in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı yerli film Recep İvedik 4. Recep İvedik 4 saat 21.00’de TV8 ekranlarında olacak.