Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

3 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile ekranlara başlangıcını yapıyor. Gülme garantili keyifli program ile renkli bir güne uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı canlı yarışma programı ekranlarda yerini alacak. Güzel bir yarışma ile kıyasıya mücadelenin geçtiği bir akşam sizleri bekliyor. TV8 yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

Sabah 06:00’da başlayacak olan “Çok Güzel Hareket Bunlar” programının tekrarı sayesinde gülücüklere boğulacağınız bir sabah sizin olacak. Hemen ardından 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık program ile yayın devam ediyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu programa yine birbirinden uzman doktorlar katılacak. 08:00’da “Doktorlar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Gel Konuşalım” adlı canlı yayın programı ekranlarınıza gelecek. Dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren en ilginç ve çarpıcı gelişmeler bu yenilikçi program ile TV8 ekranlarınızda yer alıyor. 12:30’da “Yemekteyiz” adlı programın yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlarda yerini alan programda haftanın kazananı belli olacak, merak ettiklerinizi öğrenmek için sakın kaçırmayın!

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programı farklı hayat hikayeleri ile yine tüm dikkatleri çekmeyi başarıyor. Cinayet olayları, kayıp dosyaları ve daha pek çok fazlası… Acıklı yaşam öykülerine değinen program sayesinde ekranlarınız karşısındayken farklı anlara şahit olabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı kıyasıya devam eden bir mücadeleci yarışma yayın akışına geçiyor. Akşam kuşağını başlatan sürükleyici yarışma programında bakalım bu hafta neler olacak? Nefeslerin tutulduğu, beklenmedik anların yaşandığı dinamik bir akşama hazır olun. Gece kuşağında ise gün ortasına ait yarışmaların ve canlı yayın programlarının tekrar bölümleri karşınıza çıkacak..

00:15’de “Gel Konuşalım” adlı ilgi çekici programın tekrar bölümü ekranları süslüyor. Hakan Ural ve Seda Akgül sunuculuyla gerçekleştirilen renkli programda birbirinden farklı günlük magazin olayları ve haberleri üzerine konuşuluyor. Gündüz kuşağında seyredemediyseniz ve ele alınan konular hakkında merak içindeyseniz bu gece yayını kaçmaz! Magazin gündemini etraflıca ele alan magazin programı ile daha hareketli bir geceye hazırlanın.

02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel programın tekrar bölümü dikkatleri çekiyor. Faili meçhul cinayetler, gizemli olaylar ve kayıp dosyaları gibi yaşama dair tüm acıklı olayların perde arkası aralanıyor. Sürükleyici program, güçlü muhabir kadrosu ile yine merak edilenleri çözüme kavuşturacak. 04:45’de ise “Yemekteyiz adlı yarışma programının tekrarı yayın akışında yerini alacak.

Haberin Devamı