Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

29 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile ekranlara geçecek. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların verildiği yayını izlerken hem bilgilenecek hem de keyif dolu bir TV seyretme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı renkli ses yarışması ekranlarınızda. Şimdiden güzel ve sürükleyici anlar yaşatan bu yarışmayı seyretmeye hazır olun! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

Sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Sağlıklı yaşama dair tüm detayların yer aldığı yayını, her sabah ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Programa hafta içi her gün alanında uzman hekimler katılıyor ve hekimlerin uzmanlık alanına giren sağlık konuları tüm detayları ile seyirci kitlesine aktarılıyor. Ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence ve keyif dolu program sizlerle olacak. Eğlenceli anlar vaat eden programda birbirinden komik skeçlerle karşılaşabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara geçecek. Çizgi filmi her gün çocuklarınızla birlikte seyrederek onların mutluluğuna ve sevincine ortak olabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışında göze çarpıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda magazin dünyasının tüm gizemli yanları ön plana çıkıyor. Ünlülerin sosyal yaşamı, aşk hayatı, müzikleri, oyunculukları, sahne aldıkları yerler, ünlü mekanlarda kameralara yakalandıkları anlar gibi daha pek çok konu tek tek inceleniyor ve seyircilerine sunuluyor.

Haberin Devamı

12:45’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ile gün ortası başlıyor. Yaşanmış acıklı hikayeler bir kez de bu yayında ele alınıyor ve muhabir kadrosunun araştırmaları üzerinden çözüm yolları aranıyor. Ardından 15:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının yepyeni bir haftaya başlayan yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ekranlarınızı renklendiren yayını izlerken hem doyasıya eğlenebilecek hem de enfes lezzetlerin yapılışına tanıklık edebileceksiniz. Bakalım bu hafta yarışmanın büyük ödül sahibi kim olacak? Tüm merak ettiğiniz gelişmeleri ekranlarınız karşısında detaylı şekilde öğrenebileceksiniz.

20:00’da “O Ses Türkiye “ adlı ses yarışmasını seyredebileceksiniz. Gece kuşağında ise gün ortasında başlayan programların tekrarları ile karşılaşacaksınız. 00:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programın son bölümü izleyemeyenler için bir kez daha yayına geçiyor. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı programın tekrarı sizlerle oluyor.

Haberin Devamı