Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

29 Nisan Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağında” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program karşınıza çıkıyor. Birbirinden leziz yemek tariflerinin yapıldığı programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek sofralarınıza renklilik katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını anlatan renkli program sizlerle oluyor. Yarışmacıların mücadelelerini renkli kareler sayesinde gözler önüne seren yarışmayı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Arda’nın Mutfağında” adlı birbirinden enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program karşınıza çıkacak. Damaklarınızı tatlandıracak en lezzetli tarifleri bu yayından öğrenebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı program ile yayın akışı devam ediyor. Soru yarışmasını izlerken adeta kendinizle yarışabilme imkanı bulabileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film karşınıza çıkıyor. Miniklerin masum eğlencesi olan çizgi filmi siz de çocuklarınızla birlikte seyrederek güzel bir pazar sabahı yaşayabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09:00’da “5’er Beşer” adlı komedi dolu program karşınıza çıkıyor. Komedi ve kahkaha dolu kesitler sunan programı keyif içinde seyredebileceksiniz. Komedi dolu skeçlerin ele alındığı yayın ile güzel bir pazar sabahı geçirebilirsiniz. 09:30’da “Canım Kardeşim” adlı yerli sinema filmini seyrederek nostalji dolu anlar yaşayabilirsiniz. Her karesinde sizi eskilere götüren bu filmi izleyerek dopdolu bir pazar sabahına kendinizi hazırlayın. 11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı keyif dolu yemek programı karşınıza çıkıyor. Birbirinden nefis tarifleri öğrenirken aynı zamanda püf noktalar konusunda da bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

12:30’da “Magazin 8” adlı renkli ve keyif dolu magazin programı ile yayın devam ediyor. Ünlü camiasının tüm çalkantılarını aktaran en bomba VTR’ler yine ekranlarınız karşısında yerini alacak. Magazin dünyasına dair tüm merak ettikleriniz detayları ile karşınıza çıkıyor. 16:15’de “Survivor Panaroma Hafta Sonu” adlı ada hayatına dair detayların aktarıldığı canlı yayın programı sizlerle olacak. Adadaki son durumu merak ediyorsanız bu programı seyretmeyi unutmayın.

20:00’da “Survivor 2018” adlı renkli ve heyecanlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Ada hayatını anlatan program, zorlu parkurlar karşısında mücadele veren yarışmacıları ile tüm izleyenleri ekranları başına kilitliyor. 00:15’de “Magazin 8” adlı renkli ve keyif dolu magazin programı karşınıza çıkacak. Magazin dünyasına ait tüm merak ettiklerinizi tek tek bu programdan öğrenebilirsiniz. 03:00’da “Bilginiz Olsun”, 04:45’de ise “8X8” adlı iki programın tekrarı yayına geçiyor.

Haberin Devamı