Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ekim Pazar

29 Ekim Pazar günü, TV8 06:00’da başlayacak olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program ekranlarınızda olacak. Kahkakanın ve eğlencenin bol olduğu program sayesinde hem çocuklarınız hem de kendiniz güzel bir hafta sonu başlangıcı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı müzik yarışması yeni bölümüyle güzel bir şekilde eğlenmenize yardımcı oluyor. Farklı performanslar eşliğinde kıyasıya devam eden yarışmayı mutlaka izleyin. TV8 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ekim Pazar

Sabahın erken saatlerinde ekranlarınıza gelen “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programı tekrar bölümü ile yeniden eğlenceye doymanızı sağlayacak. 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” programı yayın akışına geçiyor. Birbirinden kıymetli stüdyo konukları eşliğinde gerçekleştirilen yarışmada ahlak, bilim, tarih, kültüre ve sanat gibi pek çok kategori ele alınıyor. Sosyal medya üzerinden ve stüdyodaki öğrenci konuklarından gelen tüm sorular, yarışma programında cevabını bulacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayına başlıyor. Çocukların severek izlediği çizgi film ile çocuklarınızın kahvaltı saatlerini renklendirebilirsiniz. 09:45’de “Beşer Beşer” adlı programda yine güzel ve başarılı tiyotro ekibi sahne alıyor. Sıra dışı bir eğlence programı izlemek istiyorsanız hafta sonu mutlaka izlemeyi unutmayın. 11:45’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ekranlarınıza geliyor. Birbirinden enfes tariflerin püf noktalarıyla birlikte sunulduğu yemek programından çok şey öğreneceğiniz kesin. Hafta sonu gün ortasına doğru bu güzel program ile TV keyfinizi artırabilirsiniz. 12:45’de “Magazin 8” adlı program yayın akışını renklendiriyor. Magazin dünyasının en merak uyandırıcı sorularını ve ünlü camiasındaki gelişmeleri tüm ince ayrıntıları ile ekranlarınızın karşısında bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “8x8” adlı program yayına giriyor. Programda TV tarihinde daha önce yayınlanmış olan kısa komik videolar ekranlarınıza getiriliyor. Birbirinden komik anları peş peşe sıralayan program sayesinde kahkahalı dakikalar geçirebileceksiniz. 16:45’de “Boxun Yıldızları” adlı yarışma başlıyor. Boks sevenlerin tutkuyla seyredebileceği yarışmada yine kıyasıya bir mücadele verilecek.

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı şarkı yarışması birbirinden başarılı yarışmacıların ses performansları ile eğlenmenize yardım ediyor. Akşam kuşağınızı hareketlendirecek yarışma ile keyif dolu dakikalar geçirebileceksiniz. 00:15’de “Boks Gecesi” adlı program yine boks severlerini memnun edecek bir yarışma ile karşınıza gelecek. Kıyasıya geçen ve insanı ekranı karşısına kilitli bırakan bir boks mücadelesine tanık olacaksınız.

Haberin Devamı

02:00’da “Magazin 8” adlı magazin programı yeniden yayın akışına geçiyor. Ünlü dünyasının tüm gelişmelerini ele alan programı izlerken oldukça keyif alacaksınız. Sabah kuşağında seyretmeyi unuttuysanız, tekrar yayınını mutlaka izlemeyi unutmayın. 04:45’de “Bilginiz Olsun” programı, 05:30’da ise “8x8” adlı eğlence programı yayın akışında olacak.