Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Aralık Cuma

29 Aralık Cuma günü TV8, 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama özgü tüyoların sunulduğu eğitici program ile yayın akışını başlıyor. Yeni çağda büyük bir risk taşıyan hastalıklar ve bu hastalıklara özgü tüm tedavi yöntemleri uzman doktorların katılımı ile tartışılacak. Sabaha erken başlayanlardansanız mutlaka bu programı seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlence dolu kesitleriyle öne çıkan programı seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Programı ailenizle birlikte izleyerek keyifli anların tadına varabilir ve akşamınıza renklilik katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Aralık Cuma

Sabah ilk olarak 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşamı ele alan renkli program sizlerle olacak. Uzman doktorların katılımı ile gerçekleştirilen programı seyrederek sağlıklı yaşama özgü pek çok konuda bilgiler edinebilirsiniz. Daha sonra 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ekranlara giriş yapacak. Eğlencenin ritmini tutan ve komedi dolu skeçleri ile küçüğünden büyüğüne herkesi ekran başına bağlayan bu keyifli programı sakın kaçırmayın!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayına girecek. Çocukların sevimli eğlencesi olan çizgi filmi çocuklarınızla birlikte haftanın her günü aynı saatte izleyebilirsiniz. Saatler 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sizlerle. Seda Akgül ve Hakan Ural ile birlikte sunulan eğlenceli programda, magazin gündemine ait pek çok gelişmeler ele alınıyor. Ünlüler ve internet fenomenleri hakkında merak ettiğiniz tüm ilginç konular ekranlarınıza yansıyor. Her karesi merak uyandıran programı sabah kahvaltınızı yaparken seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı yayın akışında göze çarpıyor. Programda bugün haftanın son finali. Yani kazanan yarışmacı belirlenecek. Onur Büyüktopçu’nun sunduğu programı izlerken hem keyifli anlar yaşayacak hem de yarışmanın bu haftaki kazananını öğrenebileceksiniz.

16:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayında! Bugünkü yayında yine, faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan yürek burkan acıklı hikayeler detaylarıyla ele alınacak ve çözüm yolları aranacak. 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlence programı ile keyif dolu bir akşama hazır olun. Gece kuşağında ise gündüz yayına giren sevilen programlarının tekrarlarını izleyebileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ekranlara yansıyor. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de “Gel Konuşalım” adlı iki program daha sizlerle oluyor.