Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

28 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı lezzet dolu yemek tariflerinin hazırlandığı program ile yayın akışına geçecek. Birbirinden lezzetli, bol çeşitli ve renkli tariflerin yapıldığı yayından damak zevkinize uygun lezzetlere karşılaşabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Ada hayatında geçen program yine gönüllüler ve ünlüler takımının karşılıklı mücadesi ile sizleri baş başa bırakıyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle geçen yarışmayı izleyerek güzel bir pazartesi akşamına başlangıç yapabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

Sabah saat 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı karşınıza çıkacak. Pratik ve bol çeşitli tarifleri izleyerek iftar sofralarınıza lezzet dolu dokunuşlar kazandırabilirsiniz. Ardından saat 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı başlayacak. Sağlıklı yaşama dair farklı konuları gözler önüne seren programdan bilmediğiniz pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 08:00’a geldiğinde, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program karşınıza çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan skeç programı ile bol kahkahalı anlar yaşayabileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı komedi dolu program karşınıza çıkıyor. Miniklerin severek takip ettiği çizgi filmi, siz de çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:00’a geldiğinde, “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini anlık olarak bu programdan seyredebileceksiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan yayın tüm magazin gelişmelerinden haberdar olmanızı sağlayacak. Saat 10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı başlıyor. Ada hayatındaki tüm güncel gelişmelerden ve olaylardan bu programı seyrederek haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçecek. Yıllar öncesi gerçekleşmiş olan kayıplardan yaşanmış cinayet olaylarına kadar tüm gelişmeler sizlerle oluyor. Acıklı hayat öykülerinin ele alındığı programı izleyerek heyecanlı ve sürükleyici bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı program yayında olacak. Programın gün ortasındaki yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını keyif içinde izleyebilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı heyecan dolu yarışma programı başlayacak. Gönüllüler ve ünlüler adasındaki gelişmeleri bu renkli programı seyrederken öğrenebileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” programının tekrarı sizlerle olacak. Yarışma programının yeni bölümünü kaçırdıysanız gece kuşağındaki bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programının tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı magazin yayının tekrarı sizlerle olacak.

Haberin Devamı