Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

TV8 yayın akışı 27 Temmuz Perşembe günü sağlığa dair her şeyin konuşulduğu program Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle başlıyor. Hemen ardından Oynat Bakalım programıyla birbirinden eğlenceli videolar ekranlara geliyor. Yayın akışının devamında Çok Güzel Hareketler Bunlar programı yer alıyor. Çok Güzel Hareketler’den sonra Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde programları canlı olarak yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise Küçük Ortak sinema filmi TV’de ilk kez TV8 ekranlarında yayınlanacak. TV8 27 Temmuz Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

07.00’da her şeyin başı sağlık diyorsanız kaçırmamanız gereken bir program Günaydın Doktor programı ekrana geliyor. Günaydın Doktor’da sağlığa dair her şey konuşuluyor. Sizler de iletişim kurarak sağlık sorunlarınızı program aracılığıyla çözebilirsiniz. Günaydın Doktor programı biter bitmez ekranlara Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım Furkan Dede’nin sunumuyla izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak videoları sunuyor. Ardından Maşa İle Koca Ayı çizgi filmi yayınlanacak.

Çocukların gözlerini kırpmadan zevkle izlediği sevilen çizgi film 09.00’da TV8 ekranlarında!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Çok Güzel Hareketler Bunlar programı eğlenceli skeçleriyle yayına giriyor. Yayın akışının devamında da Güle Güle Oturun programı TV8 ekranlarına geliyor. Güle Güle Oturun Selim Yuhay ile evleri yenilemeye son hız devam ediyor. Verilen süre ve bütçede evlerde olan değişikliklere şaşıracaksınız.

12.45’te Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor. Lütfiye Pekcan’ın sunumuyla farklı farklı çarpıcı dosyalar gün yüzüne çıkarılıyor. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programını sakın kaçırmayın. Yaşamdan Hikayeler’den sonra Serap Ezgü’nün sunumuyla Gerçeğin Peşinde gizemli cinayetlerin ardındaki sır perdeleri Gerçeğin Peşinde programıyla aydınlanıyor. Yürekleri hoplatan Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde programları canlı canlı TV8 ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Gizem Karaca ve Keremcem’in başrollerinde yer aldığı Küçük Ortak dizi film projesi ilk kez TV8 ekranlarında yayınlanacak. Romantik komedi türünde olan dizi filmin çekimleri özel olarak TV8 için yapılmıştı. Merakla beklenen dizi filmin nihayet ilk bölümü 27 Temmuz Perşembe günü yayınlanıyor.

00.15’te Gündüz kuşağında izlenme rekorları kıran Gerçeğin Peşinde programının tekrar bölümü yayınlanıyor. Programı kaçıranlar tekrar bölümünü seyrederek kaçırdıkları bölümde neler olduğunu görebilirler. Gerçeğin Peşinde bittikten sonra da Yaşamdan Hikayeler programı tekrar olarak yayınlanacaktır. Son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar programının tekrar bölümü TV8 ekranlarına geliyor. Sevdiğiniz programların tekrar bölümlerini gece kuşağında Tv8 ekranlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Haberin Devamı