Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

27 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı renkli ve keyifli skeç programı ile başlayacak. Ekranların sevilen bu renkli programı ile komedi dolu bir sabaha hazırlıklı olun. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Ekranların sevilen yarışma programından ada hayatındaki kıyasıya mücadeleye tanık olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı yayına geçiyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan renkli programdan eğlenceli ve bol kahkahalı skeçler izleyebileceksiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı program sizlerle olacak. Birbirinden farklı sorular karşısında yarışmanıza imkan tanıyan yarışma ile güzel bir hafta sonu sabahına uyanabileceksiniz. Saatler 09:00’a geldiğinde, “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlar karşısına geçiyor. Küçüklerin severek seyrettiği çizgi filmi siz de kendi çocuğunuzla birlikte izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “5’er Beşer” adlı komedi programı sizlerle oluyor. Renkli programdan komedi dolu anlar görebilecek ve sabahınızı daha eğlenceli hale getirebileceksiniz. 10:15’de “Tarkan Altın Madalyon” adlı Türk sineması ekranlara dahil oluyor. Sabah saatlerinde başlayan film ile nostalji dolu bir sabaha merhaba diyebilirsiniz.

11:30’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programı karşınıza çıkacak. Programı izlerken iftar sofralarınızı lezzetli kılacak pek çok tarif seçeneği ile karşılaşabileceksiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı yayında olacak. Magazin gündemine dair tüm merak edilen gelişmeler detaylı şekilde ele alınıyor. Ünlü yaşamını ilgilendiren VTR’ler ile güzel bir gün ortasına başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Ada hayatındaki tüm gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayan yayını keyifli şekilde seyrederek vakit geçirebilirsiniz. 18:00’da “Süt Kardeşler” adlı sinema filmi sevenleri ile buluşacak. 20:00’da “Survivor 2018” adlı adada gerçekleşen yarışma programı karşınızda yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın yürüttüğü yarışma programında gönüllüler ve ünlüler takımını yine zorlu parkurlar bekliyor. Heyecan dolu yarışmayı sevdiklerinizle birlikte iftar saatlerinden sonra izleyebilirsiniz.

00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programının tekrarı başlayacak. Ardından 02:15’de “Magazin 8” adlı eğlence dolu magazin programı karşınızda yer alacak. 04:15’de “Bilginiz Olsun” adlı program yayına geçiyor. 05:00’da ise 8X8” adlı bir başka program daha sizlerle oluyor.

Haberin Devamı