Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

TV8’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli güldürü programı ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor yer alıyor. Yarışmanın bitmesi ile birlikte artık yarışmacıların ada hakkındaki düşünceleri merak ediliyor. TV8’nin 26 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

TV8’in 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı saat 05.30’da Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlenceli güldürü programı ile başlıyor. Birbirinden yetenekli tiyatrocular bu programda skeçler ile birlikte oyunculuklarını sergilerken diğer yandan da bizleri kırıp geçiriyorlar. Ardından ise saat 07.00’da Günaydın doktor isimli sağlık programı ekranlarda olacak. Bu programda da günlük sağlığa ve genel hastalıklara dair iyileşme yöntemleri anlatılıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.00’da Maşa ile Koca Ayı isimli çizgi film ekranlarda olacak. Çocukların kaçırmadan izlediği bu çizgi filmden sonra ise Oynat Bakalım isimli program başlayacak. Birbirinden komik videoların yayınlandığı bu programda gülmek garanti.

09.30’da Aramızda Kalmasın isimli magazin programı TV8 ekranlarında olacak. Ünlülerin hayatlarına dair son detaylar bu programda yayınlanacak. Ardından ise 12.45’te Yaşamdan Hikayeler isimli program başlayacak. Bu programda gerçek hayata dair hikayeler sunuluyor ve çözümler aranıyor.

Haberin Devamı

15.00’da Survivor adası ile ilgili olayların tartışıldığı Survivor Panorama isimli program başlayacak. Yarışmanın bitmesi ile birlikte adada nelerin olduğu ve yarışmacıların ne hissettiğini bu programda öğrenebilirsiniz.

17.00’da Gerçeğin Peşinde isimli program başlayacak ve hemen ardından da Survivor yarışması ekranlara gelecek. Finalin yapılması ile birlikte bütün yarışmacılar yurda döndü ve normal hayatlarına kavuştular. Peki bundan sonra hayatlarında neler olacak, neler değişecek?

Survivor programından hemen sonra ise Senin Hikayen isimli sinema filmi TV8 ekranlarına gelecek. Başrollerinde Yeşim Ceren Bozoğlu, Selma Ergeç ve Timuçin Esen’in yer aldığı bu filmde hayattaki enerjisini kaybetmeyen Hakan ile kuralcı olan Esra’nın hikayesi anlatılıyor. Senin Hikayen isimli sinema filminden hemen sonra ise Güle Güle Oturun programının tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.