Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

TV8’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sabah saat 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ve Aşk-ı Roman adlı yerli diziden sonra, Gençlik Başımda Duman adlı yerli dizi ve Emlak Avcıları adlı program yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde programının yayınından sonra Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema ve Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programı TV8 ekranlarında olacak.

TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

26 Eylül Salı günü TV8 yayın akışı Günaydın Doktor adlı sağlık ve yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Saat sabah 06.30’da yayınlanacak olan programın sunuculuğunu başarılı sunucu Hilal Ergenekon ve doktor Ali Osman Apaydın yapacak. Programda uzman doktor görüşleri ve sağlık ile ilgili tüyolarıyla birçok hastalığıa çareler aranıyor ve birçok kişinin sağlık sorununa çözüm aranıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.45’te, Türkiye için özel olarak filmi üretilen bir çizgi film olan Maşa İle Koca Ayı adlı eğlenceli yapım TV8 sabah kuşağında ekranlarda olacak. Çocuklar için özel olarak hazırlanan yapımda, Maşa adında küçük ve sevimli bir Rus kızı ile sirken emekli olmuş Maşa adında bir ayının birlikte atıldığı maceralar konu alınıyor.

08.00’de, Evleneceksen Gel programında tüm Türkiye’nin severek izlediği Solmaz Ciros’un ve ona talip olan Kaan’ın başrollerini oynadığı Aşk-ı Roman adlı diziyi TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz. Holding sahibi Lider’in Solmaz’a olan aşkını ve bunun mahalleye olan etkisini gösteren dizide kimi zaman komik kimi zaman hüzünlü anlar yaşanacak.

Haberin Devamı

09.30’da ise TV8’in bir başka sevilen yerli dizisi Gençlik başımda duman TV8 ekranlarında olacak. Nur Erkoç, Batuhan Cimilli, Daniela Grajdeanu, Tolga Kulakçı gibi Kısmetse Olur yarışmasında fenomenleşmiş tanınmış isimlerin rol aldığı yapımda, yarışmacıların gerçek hayatları tüm gerçekliği ile diziye aktarılıyor.

10.45’te, il il gezen program Emlak Avcıları yayınlanacak, programda 3 adet emlakçı ev satmak ve kiralamak için yarışacak, 5. gün en çok ev satan veya kiralayan kazanacak.

13.00’da, ekranların fenomenleşmiş yarışma programı Yemekteyiz’in yeni bölümünü izleyerek, yarışmacıların mutfağı ve sofrasına konuk olabilirsiniz.

15.15’te, yılların deneyimli sunucusu Serap Ezgü’nün sunumu ile Gerçeğin Peşinde adlı program yeni bölümü ile ekranlara gelecek, programda kayıp ve faili meçhul cinayetler araştırılacak.

TV8 akşam kuşağında ise 20.00’da Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema, daha sonra 22.00’da Tolga Çevik’in başarıyla rol aldığı komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin programlarını TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı