Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı

TV8 yayın akışı 25 Temmuz Salı günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle güne başlıyor. Günaydın Doktor programının ardından sabahın erken saatlerinde eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Oynat Bakalım TV8 ekranlarında yerini alıyor. Öğle saatlerine gelindiğinde ise Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin peşinde canlı yayınıyla izleyicilere heyecanlı dakikalar sunuyor. Akşam kuşağında Erkek Güzeli Sefil Bilo yerli sinema filmi ve Arkadaşım Hoşgeldin yayınlanıyor. TV8 25 Temmuz Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı

07.00’da Günaydın Doktor programı Hilal Ergenekon ve Doktor Ali Osman Apaydın’ın sunumuyla TV8 ekranlarına geliyor. Programda sağlığa dair her şey konuşuluyor. Sağlıkla ilgili her konunun yer aldığı programa farklı iletişim kanallarından sizler de bağlanabiliyorsunuz. Günaydın Doktor’un ardından gelen program ise Furkan Dede’nin sunduğu Oynat Bakalım. Her biri birbirinden farklı komik videoların gösterildiği program izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Oynat Bakalım programından sonra ise Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi ekranlara geliyor. Minik seyircilerin her bölümünü dikkatle izlediği çizgi filmi 09.00’da TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Çok Güzel Hareketler programı ile yayın akışı devam ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunların mükemmel ekibinin hazırlamış olduğu birbirinden eğlenceli skeçler karşısında gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Çok Güzel Hareketler Bunlar programından sonra Selim Yuhay’ın sunuculuğunu yaptığı Güle Güle Oturun programı TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Programa katılan kişilerin evlerinde Selim Yuhay’ın yaptığı değişimlere inanamayacaksınız.

Haberin Devamı

12.45’te Lütfiye Pekcan’ın sunumuyla Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla TV8’de yayınlanıyor. Ardı arkası kesilmeyen birbirinde çarpıcı dosyaların incelendiği program izleyiciyi adeta ekrana kilitliyor. Yaşamdan Hikayeler programı bittikten sonra Gerçeğin Peşinde programı canlı olarak TV8’de ekrana geliyor. Serap Ezgü’nün sunuculuğunu yaptığı Gerçeğin Peşinde programında çözülememiş cinayetler çözülüyor ve uzun süredir kayıp olan kişilerin izleri sürülüyor. Farklı olayların ele alındığı programı 16.15’te TV8’de izleyebilirsiniz.

20.00’da Erkek Güzeli Sefil Bilo yerli sinema filmi TV8 ekranlarında! Erkek Güzeli Sefil Bilo başrollerinde İlyas Salman ve Şener Şen’in oynadığı komedi dram türünde bir filmdir. Eski bir film olmasına rağmen her izlendiğinde yüzlerde gülümse bırakan Erkek Güzeli Sefil Bilo TV8’in akşam kuşağında, bu filmi sakın kaçırmayın! Erkek Güzeli Sefil Bilo filmi bittikten sonra da Tolga Çevik ile Arkadaşım Hoşgeldin ekranlara geliyor.

Haberin Devamı

00.15’te TV8 ekranlarında gündüz kuşağında bulunan programların bazılarının tekrar bölümlerine yer verilmektedir. Programların yayınlanması 00.15 ile 05.30 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Yayınlanan programlar ise Yaşamdan Hikayeler, Gerçeğin Peşinde ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’dır.