Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

25 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile başlıyor. Programı izlerken sağlıklı yaşama dair pek çok konuda detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayına geçecek. Ada hayatında yaşanan kıyasıya mücadele yine tüm hayranlarını ekranları karşısına çekiyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı program sizlerle olacak. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu programa hafta içi her gün birbirinden farklı uzman hekimler katılıyor. Programı izlerken sağlıktan beslenmeye, spordan egzersize kadar pek çok konuda detaylı bilgilere erişebilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program yayın akışına geçecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program, komedi dolu skeçleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başarıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film sizlerle olacak. Ekranların sevilen çizgi filmini izlerken renkli ve keyifli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayına geçiyor. Programı seyrederken ünlü yaşamına dair tüm sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile sunulan programı hafta içi her sabah ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz.
10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı yayın akışına geçecek. Ada hayatına dair gelişmeleri ekranlara getiren yayından tüm merak ettiklerinizi tek tek öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 12:45’de “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yayından damak zevkinize uygun birbirinden farklı tarifler öğrenebilir ve sofralarınzıa yeni tatlar kazandırabilirsiniz.
13:30’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı güncel yaşam programı karşınıza çıkıyor. Güncel programdan yaşanmış pek çok acıklı hayat öyküsüne tanıklık edebilirsiniz. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı yarışma programının hafta finali gerçekleşecek. Haftanın kazanan şanslı yarışmacısını öğrenmek istiyorsanız bu programın yeni bölümünü kaçırmayın. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısında yer alacak. Ada hayatına dair gelişmelerin ele alındığı program ile heyecanlı bir akşam sizleri bekliyor.
00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı yayına geçecek. Hemen ardından saat 02:00’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrarı sizlerle oluyor. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı programın tekrarı ekranlar karşısına çıkacak. 05:30’da ise “Survivor Panorama” adlı yarışma sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı