Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

25 Mart Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemeklerin hazırlandığı renkli program ile güne başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan renkli program, sevenlerini birbirinde enfes lezzetlerle buluşturuyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlara geçiyor. Sevilen yarışma programını izleyerek pazar akşamınızı daha renkli ve keyifli hale getireceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

Sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı birbirinden renkli yemek tariflerinin hazırlandığı program ekranlara dahil olacak. Pratik, lezzetli, sağlıklı ve renkli yemek tariflerinin hazırlandığı yayını izleyerek mutfaklarınıza birbirinden zengin tatlar kazandırabilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Hayatın içinden çıkan yarışma programını izlerken kendinizi de yarıştırma imkanı elde edebileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayın akışına başlıyor. Çocukların sevilen renkli çizgi filmini, keyif içinde ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “5’er Beşer” adlı keyif dolu renkli programı izleyebileceksiniz. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı, çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu sabahınızı renkli ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. Ardından 09:30’da “Tatlı Dillim” adlı yerli sinema filmi ile karşılaşabileceksiniz. Nostaljik anlar vaat eden filmi, çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı renkli yemek programı ekranlarınıza dahil olacak. Birbirinden nefis tatların yapıldığı programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek sofralarınızı renklendirebilecek pek çok yeni tarif öğrenebilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı renkli ve keyif dolu magazin programı sizlerle olacak. Magazin gündemine özgü tüm merak edilen sıcak gelişmeleri detayları ile bu renkli programdan seyrederek gününüzü renklendirebilirsiniz.

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren programdan pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yepyeni bölümü ile yayına geçecek.

Gece kuşağında ise sevilen programların ve dizilerin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz. 00:15’de “Magazin 8” adlı renkli ve keyif dolu magazin programının tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı yayın ekranlarınıza dahil olacak. 04:45’de “8X8”, 05:45’de ise “Arda ile Omuz Omuza” adlı iki programın tekrarını seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı