Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

25 Haziran Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu programın tekrarı ile başlayacak. Renkli skeçleri ile ekranları renklendiren programı sevdiklerinizle birlikte seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısında yerini alacak. Ada hayatındaki gelişmeleri gözler önüne seren yayın tüm izleyenlerine renkli anlar yaşatacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

Sabah saat 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan yayın ile güzel ve eğlence dolu bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlar karşısına dahil olacak. Sağlıklı yaşama ait tüm gelişmeleri detayları ile birlikte bu sabah programından seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program sizlerle olacak. Eğlence dolu kesitler sunan sunan renkli program, tüm izleyenlerini bir kez daha ekranları başına topluyor. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ile yayın devam edecek. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini detayları ile birlikte ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ünlü camiasında yaşanan tüm gelişmeler, renkli VTR’ler sayesinde yayına geçecek. Magazin dünyasına ait gelişmeleri öğrenirken çoğu kez bol kahkahalı anlar yaşayabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:15’de “Survivor Panorama” adlı programı ekranlarınız karşısından izleyebilme imkanı elde edebileceksiniz. Ada hayatına dair gelişmeleri, TV8 ekranlarınızdan detayları ile takip edebilirsiniz. 16:00’da “Yemekteyiz” adlı program sizlerle buluşuyor. Yarışma programı, yeni haftaya yepyeni yarışmaları ile bomba gibi bir giriş yapıyor. Lezzet dolu anlar sunan yayını sevdiklerinizle birlikte hafta içi her gün seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlarda yerini alacak. Ada hayatında geçen program, tüm izleyenlerini ekranları karşısına çekecek. Aksiyon ve macera dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu yarışmayı seyretmeyi unutmayın. 00:15’de “Buyur Bi’de Burdan Bak” adlı program sizlerle buluşacak. 02:30’da “Yemekteyiz” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. 04:30’da ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Gündüz kuşağına ait olan programları, gece kuşağından da rahatlıkla takip edebilirsiniz. Gecenize renk katan programlar ile güzel anlar geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı