Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

23 Mart Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşam programı ile sabaha başlangıç yapıyor. Sağlıklı yaşama dair pek çok tüyoların sunulduğu yayına, alanında uzman pek çok hekim konuk oluyor, heyecan ve renk dolu anlar yaşanıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Heyecan dolu kesitler yaşatan yarışmayı, ailenizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyif verici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

Sabah saat 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sabah programı yayın akışına geçecek. Uzman hekimlerin katılımı ile pek çok konu alanına değinen yayın, hem stüdyo konuklarının hem de ekranları karşısındaki seyircilerin sorularına da yanıt buluyor. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu skeçler sunan renkli program yayına geçecek. Eğlence dolu kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran programı hafta içi her sabah TV8 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film başlıyor. Çocukların masum eğlencesi olan bu çizgi filmi hafta içi her gün yayın akışına geçiyor. 08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ile birbirinden keyifli anlar sizleri bekliyor. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile yörütülen programda, en güncel magazin olayları ele alınıyor ve bilinmeyen şok edici VTR’ler ekranlara aktarılıyor. Her karesinde hem güldürmeyi hem de şaşırtmayı başaran magazin programını sakın kaçırmayın.

11:00’da “Survivor Panorama” adlı güncel yayın ekranlarınızda olacak. Ada hayatındaki son gelişmeleri tek tek takip etmek istiyorsanız bu programı sakın seyretmeyi unutmayın. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam ediyor. Birbirinden farklı faili meçhul kayıplar ve neden olduğu belirsiz cinayet olayları programın konusunu oluşturuyor, muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları bilinmeyen gerçekleri ortaya çıkartıyor.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı yarışma programında hafta finali gerçekleşecek. Programın bu haftaki kazanan şanslı yarışmacını merak ediyorsanız bu renkli bölümü mutlaka seyretmelisiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yepyeni bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı program yayın akışında olacak. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, ardından 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı gündüz kuşağına ait iki farklı programın daha tekrar bölümü ile karşılaşabileceksiniz.