Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.

TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

TV8’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışının ilk programı, eğlenceli güldürü programı Oynat Bakalım. Saat 07.00’de yayınlanacak olan programda, internette tık rekoru kırmış videolar ve çeşitli eğlenceli içerikler yer alıyor. Hafta sonuna eğlenceli bir başlangıç yapmak için birebir olan programın sunucusu ise, Acun Ilıcalı’nın eski programı Var Mısın Yok Musun yarışmacılarından sivrilen yarışmacı Furkan Dede.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.00’de ise, bir başka eğlenceli program 1 Alp 3 Çocuk TV8 ekranlarında olacak. Ünlü ve sevilen sempatik sunucu Alp Kırşan’ın sunucusu olduğu programda, Alp Kırşan çeşitli sorular soruyor ve çocuk yarışmacılar yanıtlıyor.

09.30’da, başarılı sunucu Lütfiye Pekcan’ın sunumuyla ekrana gelen yaşam programı Yaşamdan Hikayeler canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Programda, birçok kayıp kişi ailesine kavuşturulmaya çalışılıyor, birçok suç ortaya çıkarılıyor.

12.15’te, TV8’in yeni dizilerinden Aşk-ı Roman TV8’de yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Başrolünü Seda Sayan’ın evlilik programı olan Evleneceksen Gel’de sevilen ve öne çıkan gelin adaylarından biri olan Solmaz Ciros ve bir başka damat adayı Kaan Güvenilir’in oynadığı dizide, zengin bir iş adamı olan Lider ile Solmaz’ın büyük aşkı bazen komik bazen dramatik bir dille anlatılıyor.

Haberin Devamı

13.15’te güzel ve başarılı sunucu Esra Eron’un sunumuyla Magazin 8 canlı olarak yayınlanacak. Programda ünlü isimlerin hayatlarından son gelişmeleri ve röportajları izleyebilirsiniz.

16.00’da TV8’in yeni dizilerinden Gençlik Başımda Duman adlı dizi ekranlarda olacak. Dizide Kısmetse Olur yarışmacıları rol alacak. Dizide yarışmacıların gerçek hayatları isim değiştirilmeden ekrana aktarılacak.

TV8 akşam kuşağında 20.00’de İnsanlar Alemi adlı komedi programı yayınlanacak. Komik skeçlerin oynandığı tiyatro programında, Ali Sunal sunuculuğunda Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Aylin Kontente ve Erdem Yener gibi oyuncular rol alıyor.

TV8 akşam kuşağında son olarak kült Türk filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ekranlarda olacak. Filmde, Halit Akçatepe, Kemal Sunal ve Münir Özkul gibi oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı