Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi

23 Ekim Pazartesi gününe ait yayın akışı, 06:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ekranlarınıza geliyor. Eğlence programı, komik anları sayesinde hem ekran başındaki seyircilerini hem de stüdyo konuklarını güldürmeyi başarıyor. Renkli bir sabaha başlamak için TV8 ekranlarınızı açabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Kolpaçino 3. Devre” adlı sinema filmi başlıyor. Filmin üçüncü serisinde yine kahkahalara boğulacağınız kesin. Eğer vizyona girdiğinde seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi

Sabahın erken saatlerinde başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile gününüzü daha eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından saat 07:00’da “Günaydın Doktor” isimli sağlık programı yeni bölümüyle ekranlarınıza yansıyacak. Farklı sağlık alanlarında çalışma gösteren hekimlerin konuk olduğu program sayesinde öğretici bilgiler edinebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film yayına geçiyor. Severek seyredilen çizgi film ile çocuklarınız renkli ve keyifli dakikalar geçirebilecek. 09:00’da “Doktorlar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Dizinin tekrar bölümü ile sabah kahvaltılarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 13:00’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı yeni bölümü ile sevenlerini ekran başına kilitleyecek. Enfes tariflerin konuşturulduğu programda, bu hafta yine birbirinden marifetli farklı yarışmacılar yarışacak.

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program ile gün ortası devam ediyor. Programda yine birbirinden farklı konukların acıklı yaşam öyküleri dinlenecek ve olaylara çözüm önerileri getirilecek. 20:00’da ise “Kolpaçino 3. Devre” sinema filmi TV8 ekranlarınızda eğlencenin ritmini tutuyor. Aile güzel bir sinema keyfi yapmak istiyorsanız mutlaka TV karşısında olun…

Haberin Devamı

00:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel programının tekrarı karşınıza çıkıyor. Hafta içi her gün öğle saatlerinde yayına geçen programı izleyemediyseniz gece kuşağında ekranlarınızın başına geçerek merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 03:15’de “Yemekteyiz” programı tekrarı ile sevenlerini bir kez daha memnun etmeyi başarıyor. Onur Büyüktopçu’nun sunduğu programda bu hafta yine farklı yarışmacılar toplanacak. Kıyasıya yarışan yarışmacıların yemek lezzetlerinden sunumlarına kadar her ince ayrıntılarına yorum yapılıyor. Haftanın bitiminde ise en çok puanı toplayan yarışmacıya büyük ödül takdim ediyor. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak…. Sürükleyici program ile güzel bir hafta sizleri bekliyor.

04:45’de ise “Oynat Bakalım” adlı komedi yayını sevenleri ile buluşuyor. Komik türde olan kısa videoların yayınlandığı programda yine bebeklerden yaşlılara ve hatta hayvanlara kadar tüm sempatik canlıların komik anları ekranlarınıza gelecek.

Haberin Devamı