Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

23 Aralık Cumartesi günü TV8 yayın akışı, 06:30’da “ Oynat Bakalım” adlı eğlence programı ile ekranlara girecek. Renkli program, kısa video içerikleriyle ekranları karşısındaki tüm seyircilerini güldürmeyi başarıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı ile eğlence hız kesmeden devam edecek. Ünlü jüri kadrosu karşısında başarılı ses performansları ile yarışan yarışmacıları seyrederken hem keyifli anlar yaşayabilecek hem de akşamınızı renklendirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

Sabah “Oynat Bakalım” adlı eğlenceli kısa program ile TV saatlerinizi başlatabilirsiniz. Emin olun, eğlencenin keyfine doymak için bu videolar kaçmaz! Renkli programın ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program sizlerle olacak. Birbirinde komik skeçleriyle karşınıza çıkan programı ailenizle birlikte seyredebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:30’u gösterdiğinde “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara giriş yapıyor. Sevimli çizgi filmi, hafta içi her gün aynı saatte çocuklarınıza seyrettirebilirsiniz. Saatler 09:45’i gösterdiğinde “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümü karşınızda. Sevilen programda, birbirinden enfes lezzetlerin yapılışını seyrederken diğer yandan da güzel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

Saat 11:45’i gösterdiğinde “Arda’nın Mutfağı” adlı yemek programı ile yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Enfes tattaki yemeklerin ve birbirin güzel tatlı tariflerinin hazırlandığı bu yeni bölümü izlerken tarif defterlerinizi hazır edin! Çünkü birbirinden güzel tarifler karşısından kendinizi tutamayabilir ve hemen mutfaklarınızda denemek isteyebilirsiniz. 12:45’de “Magazin 8” adlı eğlence dolu program yayın akışında yerini alıyor. Magazin dünyasını meşhul eden ve en çok konuşulan konuları ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz. Sanatçılardan internet femomenlerine kadar tüm ünlü camiasına ait güncel gelişmeler ekranlarınızda.

Haberin Devamı

Saatler 16:15’i gösterdiğinde “İnsanlar Alemi” adlı eğlence dolu bir program yayına girecek. Her karesiyle güldürmeyi başaran renkli programı izleyerek gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması yayına başlıyor. Sesine ve kendine güvenen birbirinden değerli yarışmacılar yine eşsiz performanslarıyla tüm ekranları karşısındaki seyircilerini ve jüri kadrosunu etkilemeyi başaracak. Keyif dolu bir akşam geçirmek istiyorsanız sakın seyretmeyi unutmayın!

Gece kuşağında ise sevilen renkli programların tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz. Saat 00:15’de “Magazin 8” adlı programın tekrar bölümü ekranlara dahi oluyor. 02:45’de “Bilginiz Olsun” adlı ilginç ve bilgilendirici konulara değinen program yayına geçecek. Daha sonra saat 03:30’da “8x8”, 05:00’da ise “Arda’nın Mutfağı” adlı sevilen iki programın tekrarı ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı