Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

TV8 yayın akışı 22 Temmuz Cumartesi gününde sabah saatlerinde eğlenceli bir program olan Oynat Bakalım ile başlıyor. Yayın akışının devamında da eğlence ve magazin dolu birgün sizleri bekliyor. Öğlen saatlerinde Magazin 8, akşam saatlerinde ise İnsanlar Alemi ile devam ediyor. TV8’in 22 Temmuz Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

07:00’da Oynat Bakalım programıyla birlikte yayın akışı başlıyor. Program boyunca birbirinden eğlenceli videoları izleyebilirsiniz. Oynat Bakalım’ın ardından bir çocuk programı olan 1 Alp 3 Çocuk programı ekranlarda olacak. Programda çocukların yaşanılan olaylara karşı farklı yaklaşımları yer alıyor. Bu programın ardından sabah kuşağı çocuklar için olan Maşa İle Koca Ayı çizgi filmi ile devam ediyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile TV8 ekranlarında eğlence dur durak bilmiyor. Birbirinden farklı komedi skeçleriyle kahkahaya doyacaksınız! Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ardından magazin dünyasının nabzının tutulduğu Magazin 8 programı canlı yayın ile ekranlarda olacak. Ünlülerin dünyasıyla ilgili merak ettiğiniz her şey Magazin 8’de!

14:15’te Güle Güle Oturun mimar Selim Yuhay’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Selim Yuhay’ın programa katılan kişilerin evlerini baştan yaratışını izlerken sizler de ilham alabilir veya programa katılabilirsiniz. Güle Güle Oturun programının ardından nefesleri kesen Ninja Warrior Türkiye programı ekranlara geliyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların zorlu parkurları geçmeye çalışırken verdikleri mücadele izlemeye değer!

Haberin Devamı

16:45’te 8x8 programıyla yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. 8x8 programında müzik, sanat, spor ve sinemaya dair yaşanılan olaylar geçmişten günümüze dek derleniyor. Türk televizyon tarihinde yaşanılan ve unutulmayan anları tekrardan yaşamak için bu programı kaçırmayın! 8x8 programı biter bitmez yayın akışı Bilginiz Olsun programının yeni bölümüyle devam ediyor. Bilginiz olsun programı Yavuz İgret’in sunumuyla ekranlara geliyor. Yavuz İgret yanlış bilinen ve daha önce bilinmeyen konular ile ilgili birçok soruyu ekranlara getiriyor.

22.00 akşam kuşağında yıllardır eskimeyen Türk sineması filmlerinden Hababam Sınıfı Uyuyor TV8 ekranlarında olacak. Hababam Sınıfı filmi serisinde bulunan filmde yaşanılanlar pek farklı olmuyor. Sınıfa yeni gelen öğrenci Ahmet’i kendilerine benzetmeye çalışan Hababam Sınıfı öğrencileri ve Ahmet’in yaşadıkları Hababam Sınıfı Uyuyor’da!

Haberin Devamı

22 Temmuz Cumartesi TV8 yayın akışı gece kuşağında ve sonrasında da devam ediyor. Gece kuşağı ve sonrasında ise TV8 ekranlarında gün içinde yayınlanan programların tekrarlarına yer veriliyor. Eğer gün içerisinde kaçırdığınız veya tekrar izlemek istediğiniz bir program var ise gece saatlerinde TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.