Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

22 Nisan Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı renkli program karşınıza çıkacak. Enfes yemek tariflerinin hazırlandığı programı keyif içinde izleyerek mükemmel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan renkli program karşınıza çıkacak. Birbirinden güzel parkurlar arasında yarışma imkanı bulan yarışmacıları keyif içinde izleyebilir ve pazar akşamınızı çok daha renkli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

Sabahın ilk saatlerine doğru, saat 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı renkli ve keyifli sabah programı sizlerle olacak. Enfes yemek tariflerinin hazırlandığı programdan sofralarınıza renk katacak pek çok tarif seçeneği öğrenebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı ekranlar karşısına çıkıyor. Yarışma programını izlerken birbirinden farklı sorular karşısında kendinizi yarıştırma imkanı bulabileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli ve keyifli çizgi film ekranlar karşısına çıkacak. Miniklerin severek seyrettiği bu çizgi film, haftanın her günü yayında yerini alıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09:00’da “5’er Beşer” adlı komedi ve eğlence dolu program sizlerle olacak. Eğlenceli skeçleri ile herkesi güldürmeyi başaran programı keyif içinde izleyerek kahvaltı saatlerinizi renklendirebilirsiniz. 09:30’da “Yalancı Yarim” adlı Türk sinema filmi sizlerle olacak. Nostaljik anlar yaşatan filmi ailece izleyerek güzel anlar geçirebilirsiniz.

11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program karşınıza gelecek. Yepyeni bölümü ile ekranlara gelen programdan birbirinden lezzetli tarifler öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı renkli ve keyif dolu magazin programının canlı yayını ekranlara dahil olacak. Ünlü yaşamını meşgul eden tüm yaşanmışlıkları tek tek bu programdan analiz edebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı ekranlarınıza geçecek. Ada hayatına dair tüm gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bu programı sakın kaçırmayın. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Ada hayatına dair tüm merak edilenleri izleyebilir ve keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz. 00:15’de “Magazin 8” adlı eğlence dolu magazin programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı program yayın akışına geçiyor. 04:45’de “8X8” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. 05:45’de ise “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı programın tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı