Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

22 Haziran Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı komedi programı ile ekranlara geçecek. Komedi dolu kesitleri ile izleyen herkesi kırıp geçiren bu renkli yayını sevdiklerinizle birlikte izleyerek sabahınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı adada geçen yarışma programı başlayacak. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayına geçen yarışma, ünlüler ve gönüllüler takımında yine farklı mücadeleler ortaya koyuyor. Yarışmayı haftanın hemen hemen her akşamı TV8 ekranları karşısından seyrederek güzel ve hareketli bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

Sabah saat 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı komedi dolu programla baş başa kalacaksınız. Eğlence dolu kesitler sunan program ile sabahınızı komik ve renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı programla yayın devam edecek. Programı seyrederken sağlık yaşamına özgü pek çok gelişmeleri seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıklı yaşamı ilgilendiren tüm gelişmeler, ayrıntıları ile ekranlara aktarılacak. Uzman hekimlerin katılımı ile yürütülen programdan sağlıklı hayata dair pek çok aydınlatıcı bilgiler öğrenebilirsiniz. 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu programla yayın devam edecek. Komedi dolu skeçleri izlemek ve bol kahkahalı anlara tanık olmak istiyorsanız bu programı seyretmeyi sakın unutmayın.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sizlerle buluşacak. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına ait gelişmeleri detayları ile öğrenebilirsiniz. Ünlülerin ve sanatçıların yaşamını ilgilendiren gelişmeleri ve kameralara yakalanma anlarını bu programdan izleyebilme şansı yakalayacaksınız. 13:15’de “Survivor Panorama” adlı ada hayatı hakkındaki gelişmeleri ekranlara getiren canlı yayın başlıyor. Ada yaşantısının arka planındaki gelişmeleri dahi bu programdan detayları ile öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın hafta finali gerçekleşecek. Hafta boyunca yarışan yarışmacılar, yaptıkları yemekler ve masa düzenleri karşısında farklı farklı puanlanıyor. En çok puanı alan şansı yarışmacı ise haftanın kazanan kişisi oluyor. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ile güzel bir akşama hazır olun. Heyecan dolu anlar sunan program, tüm yarışmacıları yine zorlu parkurlar arasında yarıştırıyor. Gece kuşağında ise 00:15’de “Buyur Bi’de Burdan Bak” adlı programı seyredebileceksiniz. 02:30’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrarı yayına geçecek. 04:30’da ise “Gel Konuşalım” adlı programın tekrarı ile karşılaşacaksınız.