Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

TV8’in 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın doktor isimli programın yeni bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Erkek Güzeli Sefil Bilo isimli Türk sineması ekranlara gelecek. TV8’in 21 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

TV8’in 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın doktor isimli yaşam ve sağlık programı ile başlıyor. Bu programda günlük yaşama dair ipuçları ve en çok görülen hastalıkların tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor. Ardından ise Oynat Bakalım isimli video paylaşım programı ekranlara gelecek. Dünyanın dört bir yanından gelen videolarla kahkahadan duramayacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da Maşa ile Koca Atı isimli çizgi dizi ekranlara gelecek. Ardından ise Çok Güzle Hareketler Bunlar isimli eğlence ve tiyatro programının eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bu programda birbirinden yetenekli oyuncular yeteneklerini sergileyecek ve bu tiyatrolarla birlikte gülmekten yerinizde duramayacaksınız.

11.15’te Güle Güle Oturun isimli program ekranlara gelecek. Yine bir ev yeni haline kavuşacak. Ardından ise hayattan gerçek hikâyelerin aktarıldığı Yaşamdan Hikayeler isimli program canlı olarak TV8 ekranlarına gelecek. Bu programda insanlar yaşadıkları öyküleri bizzat anlatıyor ve birlikte geçmiş inceleniyor.

Haberin Devamı

16.15’te Gerçeğin Peşinde programı da canlı olarak yayınlanacak. Bugünün akşam kuşağında ise Türk sinemalarından olan Erkek Güzeli Sefil Bilo isimli sinema filmi ekranlara gelecek. Filmde yanlışlıkla gerçekleşen olaylar sonucunda hayatı değişen Bilo’nun anıları anlatılıyor. Bilo yanlışlıkla hapse girmiştir. Fakat öncesinde kan davası olan bir ailenin kızı olan Cano’ya yanıktır. İşte bundan sonra olaylar karışır ve Bilo ne yapacağını bilemeden ortada kalır.

Erkek Güzeli Sefil Bilo filminden sonra ise Arkadaşım Hoşgeldin isimli eğlence ve güldürü programı ekranlara gelecek. Bu programda yönetmen ve Tolga Çevik, eğlenceli diyalogları ile birlikte sizleri güldürecek.

Arkadaşım Hoş geldin programından hemen sonra da Gerçeğin Peşinde programının tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.