Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

21 Ocak Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve keyifli bir sabah programı ile başlangıcını yapıyor. Komedi dolu skeçleri ile ekranlara dahil olan yayını izlerken hem keyif alabilecek hem de hafta sonu sabahınızı daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı jüri kadrosu karşısında sahneye geçen yarışmacılar, yine başarılı performansları ile ekranları karşısındaki tüm seyircilerini büyüleyecek… Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

Sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı keyifli ve eğlence dolu programın tekrarı sizlerle. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı izlerken hem eğlenebilecek hem de mükemmel bir pazar sabahına uyanabileceksiniz. Ardından saat 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı ekranlara gelecek. Farklı soru tipleri karşısında yarışan katılımcıları izlerken aynı zamanda kendiniz de yarışma imkanı bulacaksınız. Heyecanlı dakikalar yaşatan yarışmayı izlemeyi unutmayın.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı eğlenceli ve komedi dolu çizgi film yayın akışına geçiyor. Komik anlara tanıklık etmek isterseniz çocuklarınızla birlikte mutlaka değerlendirebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “5’er Beşer” adlı eğlence dolu programı seyredebileceksiniz. 11:45’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı başlayacak. Enfes lezzetlerin hazırlandığı yayını izlerken hem keyifli bir hafta sonu sabahı yaşayabilecek hem de birbirinden farklı tarifler öğrenme imkanı bulacaksınız.

Haberin Devamı

12:45’de “Magazin 8” adlı canlı yayında olan magazin programı ekranlarınıza yansıyacak. Magazin gündemine dair tüm gelişmeler, ayrıntılı şekilde sizlere aktarılıyor. Ünlüler camiasına dair merak ettiğiniz konular, tek tek şaşırtıcı konu başlıkları ele alınıyor. Sanatçıların yaşamı, eserleri, sahneleri, aşk hayatları, gale geceleri, özel röportajlar ve çok daha fazlası Magazin 8’de.

15:15’de “Güldür Güldür” adlı komedi programı yayın akışında yerini alıyor. Gün ortanızı renkli hale getiren yayını izlerken eğlenebilir ve keyifli anların tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Saatler 20:00’a geldiğinde “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı ekranlardaki dikkati çekiyor. Farklı kesimlerden katılan yarışmacıların birbirinden başarılı performansları karşısında akşamınızı renklendirebilecek ve müziğin ritmine kapılabileceksiniz.

00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek yarışması sevenlerini bir kez daha ekranları karşısına toplayacak. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel programın tekrarı yayın akışına dahil oluyor. 04:45’de ise “Oynat Bakalım” adlı programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı