Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Kasım Pazartesi

20 Kasım Pazartesi günü TV8 yayın akışı sabah 06:30’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedinin kıran kırana devam ettiği güzel bir eğlence programı ile başlangıcı yapıyor. Sevilen programın tekrar bölümünü seyrederken adtea hiç izlememişçesine merakla ve heyecanla izleyeceksiniz. Akşam kulağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışmanın yepyeni bölümü başlıyor. Dünyanın öbür ucundan veya Türkiye’nin içinden katılan tüm yerli yabancı yarışmacılar mükemmel sesleri ile yine seyirciyi büyüleyecek. Sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Kasım Pazartesi

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı yarışma eğlenceye doymanızı sağlayacak. Hem çocukların hem de ailelerin vazgeçilmezi keyifli program ile güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Hemen ardından 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlarda yerini alıyor. Sağlıklı yaşama dair tüm fikirlerin ve önerilerin ele alındığı yaşam programı ile merak ettiklerinizi öğrenebilir ve keyifli bir güne merhaba diyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Oynat Bakalım” adlı dünya üzerindeki kısa ve komik video kesitlerini bir araya toplayan komik bir program ekranlara dahil oluyor. Kısa program ile güzel ve eğlenceli anlara hazır olun. Hemen ardından saat 09:30’da çocukların sevileni “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara giriş yapıyor. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ile yayın akışı hız kesmeden devam edecek. Canlı canlı ekranlarda yerini alan eğlenceli programa farklı konuklar da katılıyor. Magazin dünyasının gündemine oturmuş tüm gelişmeleri canlı yayın programından öğrenebilir ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 12:30’u gösterdiğinde “Yemekteyiz” adlı yemek programında yeni bir hafta başlıyor. Yeni yarışmacılar ve yeni bir hafta ile bomba gibi bir haftaya hazır olun. 15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programı ekranlarda dikkati çekiyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar uzanan tüm güncel konu çeşitleri ile adeta ekranlara kilitleneceksiniz. Farklı hayatların yüreğine dokunan program sayesinde bazen meraklanacak bazen de hüzünlü anlara teslim olacaksınız.

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması başlıyor. Eğlenceli anların ve müziğin ritmine tutulurken diğer yandan yarışmacıların başarıları karşısında büyüleneceksiniz. Gece kuşağında ise gündüz programlarının tekrarları ile buluşabilirsiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı program tekrarı ekranlarda…. Daha sonra 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programının, 04:45’de ise “Oynat Bakalım” adlı video programının tekrar bölümleri ekranlarınıza geliyor.

Haberin Devamı