Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar

TV8 20 Ağustos Pazar günü yayın akışı Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Yayın akışının devamında Maşa ile Koca Ayı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar yer alıyor. İlerleyen saatlerde hafta sonlarının vazgeçilmez programı Magazin 8 canlı olarak yayınlanıyor. Ardından Bilginiz Olsun ve 8x8 yarışma programları TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağından önce Komedi Türkiye yayınlanıyor ve akşam kuşağına girildiğinde Güldür Güldür eğlence programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında ise TV8 ekranlarında Boks Gecesi yer alıyor.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar

TV8 yayın akışı 20 Ağustos Pazar sabahı Furkan Dede’nin sunuculuğunu üstlendiği Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Oynat Bakalım’da sabahın erken saatlerinde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların heyecanla beklediği Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi yayınlanıyor. Ardından muhteşem oyuncu kadrosuyla Çok Güzel Hareketler Bunlar programı yayın akışında yerini alıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 10.00’da TV8 ekranlarında!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.00’da hafta sonlarının vazgeçilmezi olan Magazin 8 canlı olarak yayınlanıyor. Magazin dünyasında olan biten her şeyin tüm detaylarıyla konuşulduğu Magazin 8’i sakın kaçırmayın! Magazin 8’den sonra Bilginiz Olsun programı yayına giriyor. Programda tüm bilinmeyenler ve doğru bilindiği sanılan yanlışlar konuşuluyor. Bilginiz Olsun 14.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

15.15’te 8x8 programı yayınlanıyor. 8x8 programında televizyon tarihinde yaşanmış komik anlar gösteriliyor. Komik anların art arda yaşandığı nostaljik programı mutlaka izlemelisiniz. Ardından Komedi Türkiye programı yayın akışına giriyor. Amatör komedyenlerin yer aldığı yarışmada gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Komedi Türkiye 16.45’te TV8 ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı Güldür Güldür programı yayınlanıyor. Normal yaşantıdan esinlenerek yazılan komik skeçler ile kendinizi bulacaksınız. Komik oyuncu kadrosuyla Güldür Güldür’nü TV8 akşam kuşağında izleyebilirsiniz.

00.15’te TV8 ekranlarında Boks Gecesi yayınlanıyor. Muhteşem boks mücadelelerinin arka arkaya verileceği Boks Gecesi programını boks severlerin mutlaka seyretmesi gerekiyor. Sizler de boks tutkunuysanız; Bok Gecesi 00.15’te TV8 ekranlarında sizlerle buluşacak.

02.00’da sabah kuşağında yer alan Magazin 8 programının tekrarı yayınlanıyor. Hemen ardından yine sabah kuşağı programlarından olan Oynat Bakalım yayın akışına giriyor. Son olarak ise Çok Güzel Hareketler Bunlar programını TV8 yayın akışında izleyebilirsiniz.