Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

2 Temmuz Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara geliyor. Sağlıklı yaşama dair bilgiler edinmek isterseniz bu renkli yayını hafta içi her gün TV8 ekranları karşısından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Şampiyonluk Yolu Panorama” adlı keyifli bir program ile karşılaşacaksınız. Akşamınızı renklı kılan bu yayın ile güzel bir TV saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı programın tekrarı ile karşılaşacaksınız. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile daha dolu geçen yayını izleyerek sağlık alanında aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli program sizlerle. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı, sevdiklerinizle keyif içinde seyredebilirsiniz. 10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlarınızda yerini alacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu programdan izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Ünlü dünyasına ait merak ettiğiniz tüm gelişmeleri bu magazin programından öğrenebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:15’de “Doktorlar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile yayına devam edilecek. Eski fenomen dizinin tekrar bölümlerini bir kez daha izlemek isterseniz her gün aynı saatte TV8 ekranları karşısında yerinizi alın. 16:00’da “heyecan dolu bir program ile güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz. Renkli yayının hemen ardından 20:00’da başlayacak olan program ile akşam kuşağına geçiliyor. Şampiyonun Yolu Panorama” adlı eğlenceli yayın ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Programı izlerken Adem Kılıçcı’nın şampiyonluk adına neler yaşadığına şahit olabileceksiniz.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen TV programların tekrar bölümleri sizlerle oluyor. Gece geç uyuyanlardansanız bu eğlenceli ve renkli TV programlarını TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz. 00:15’de “Buyur Bi’de Burdan Bak” adlı yayın ekranlara dahil oluyor. Komedi dolu kesitleri ile güldürmeyi başaran skeç programını gece boyunca takip ederek bol kahkahalı anların keyfini sürdürebilirsiniz. 02:30’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü yayında olacak. Heyecan dolu saatler sunan program, yeni yarışmacıları ile yeni bir haftaya merhaba diyor. 04:30’da ise “Gel Konuşalım” adlı magazin yayını sevdikleriyle buluşacak. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini ve en bomba haberlerini detaylı şekilde bu programdan takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı