Gazete Vatan Logo

Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi

Tv8 2 Eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı sevilen program ile başlayacak. Tv8 sabah kuşağı yayın akışında daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmi izleyebileceksiniz. Sabah kuşağı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Magazin 8 adlı programlar ile devam ederken akşam yayın kuşağında yabancı sinema, 5’er Beşer adlı program, Ukrayna Türkiye A milli futbol maçı ve bir program ile sona erecek.

Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi

Tv8’in bayramın ikinci günündeki yayın akışı, sabah 07.00 saatinde ekrana gelecek olan Oynat Bakalım adlı programın yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Programın sunuculuğunu, Var Mısın Yok Musun adlı Acun Ilıcalı’nın eski sevilen yarışması yarışmacılarından öne çıkan Furkan Dede yapıyor. Bu programda, sosyal medyada öne çıkan, komik ve eğlenceli içerikler Furkan Dede’nin başarılı sunumu ile izleyici ile buluşuyor.

Saatler 08.00’i gösterdiğinde ise Acun Medya’nın yeni programlarından 1 Alp 3 Çocuk adlı çocuk programı ekranlarda olacak. Ünlü sunucu Alp Kırşan’ın başarılı sunumu ile ekranlara gelen programda, 3 çocuk Alp Kırşan’ın sorduğu sorulara doğru yanıt vermeye çalışarak yarışıyor. Tv8 böylelikle 2 eylül cumartesi günü yayın akışına eğlenceli bir başlangıç yapmış oluyor.

Tv8’in eğlenceli sabah kuşağı yayın akışı, saat 09.00’da yayınlanacak olan Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmle devam ediyor. Animasyon türündeki filmde Maşa adında 3 yaşında bir rus kızı ile bir sirkten emekli olmuş Mişka adındaki ayının beraber atıldığı maceralar anlatılmakta.

Haberin Devamı

Saat 10.00’da Yılmaz Erdoğan’ın sunduğu, zamanının sevilen tiyatro programının tekrar bölümü ekrana gelecek. Programda Murat Eken, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Ersin Korkut, Oğuzhan Koç gibi sevilen oyuncuların oynadığı çeşitli skeçler ekrana geliyor.

11.00’da başlayacak olan Magazin 8 programında ise, güzel ve başarılı sunucu Esra Eron’un sunumu ile magazin gündemini yakından ilgilendiren gelişmeler ve çeşitli ünlü isimler ile yapılan röportajlar ekrana geliyor.

14.15’de başlayacak olan eğlenceli ve bilgilendirici bir program olan Bilginiz Olsun’da, Yavuz İgret’in başarılı sunumu ile doğru bilinen yanlışlar düzeltiliyor ve izleyiciye yeni bilgiler veriliyor.

15.15’te ise, Tv8’in merakla takip edilen programı 8 Çarpı 8 yayınlanacak. Programda, 8’den geri sayım şeklinde topluma mal olmuş olay ve kişiler anlatılıyor. Unutulmaz olay ve röportajlar ve efsanevi görüntüler seyirciyle buluşuyor.

Saatler 16.45’i gösterdiğinde Tv8 ekranlarında Ninja Warrior Türkiye adlı yarışma programı yayınlanacak. Ünlü sunucu Jess Molho’nun sunumuyla ekrana gelen yarışmada, yarışmacılar stratejik ve fiziksel olarak zorlu parkurlarda yarışıyorlar.

Haberin Devamı

18.15’te yayınlanacak olan sinema kuşağı ardından 5’er Beşer adlı komedi programı izleyiciyle buluşacak. Bütün gün boyu yayınlanan eğlenceli içeriklere sahip komedi ve yarışma programları sonrasında saat 20.00’da Ukrayna Türkiye maçı ile heyecan doruğa çıkacak.