Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma

19 Ocak Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, 06:45'de "Günaydın Doktor" adlı sağlık programının yeni bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sağlıklı yaşama kadar farklı tüyoların ve önerilerin sunulduğu programı izlerken dolu dolu bir TV keyfi yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Güzel İkili" adlı sinema filmi ilk kez TV'de yer alıyor. Güzel bir sinema filmi yapmak isterseniz bu filmi değerlendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma

Sabah 06:45'de "Günaydın Doktor" adlı programın yeni bölümü ile güzel bir güne uyanabileceksiniz. Diyet, beslenme, sağlıklı yaşam ve spor gibi farklı alanları kapsayan geniş içeriği ile tüm merak ettiğiniz konular çözüme kavuşacak. Saatler 08:00'da "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı eğlence dolu programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu skeçler karşısında hem eğlenebilecek hem de sabahınızı renkli kılabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:15'de "Maşa ile Koca Ayı" adlı çizgi film ekranlarınıza dahil olacak. Renkli kesitleri ile öne çıkan çizgi filmi her gün çocuklarınız eşliğinde seyrederek eğlenebilirsiniz. 09:30'da "Gel Konuşalım" adlı magazin programı ekranlara geliyor. Seda Akgül ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan renkli yayında, magazine dair tüm gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Ünlüler dünyasına ait tüm sıcak gelişmeler ve merak edilen röportajlar sizlere ayrıntılı şekilde aktarılacak.

12:45’de "Gerçeğin Peşinde" adlı güncel yaşam programı başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza gelen yayında, yine yaşanmış kayıplar ve cinayet olayları ele alınıyor. 15:45'de "Yemekteyiz" adlı yemek programının hafta finali yayına başlıyor. Enfes lezzetlerin hazırlandığı programdan haftanın kazananını merak ediyorsanız seyretmeyi unutmayın!

Haberin Devamı

Saat 20:00'a geldiğinde "Güzel İkili" adlı sinema filmini seyredebileceksiniz. Yerli sinema filmini izlerken yer yer gülecek bazen de heyecanlı anlara tanıklık edebileceksiniz. Gece kuşağında ise hafta içi her gün ekranlara gelen fenomen programların tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.

Gece ilk olarak 00:15'de "Yemekteyiz" adlı programın tekrarı ekranlara dahil oluyor. Gün içerisinde izleme vakti bulamadıysanız gece kuşağını seyredebilir ve merak ettiğiniz gelişmeleri hemen öğrenebilirsiniz. 02:15'de "Gerçeğin Peşinde" adlı gün yaşam programı sizlerle. Yayını izlerken, tüyler ürperten yaşanmışlıklar karşısında kendinizi tutamayabilir ve çoğu kez hüzünlü anlara teslim olabilirsiniz. 04:15'de ise "Gel Konuşalım" adlı magazin programı tekrar bölümü ile bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı