Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi

19 Mart Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama özgü bilgiler sunan renkli programdan bilmediğiniz pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlara geçecek. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yayın, akşamınızın daha hareketli ve eğlence dolu geçmesini sağlayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi

Sabah saat 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı yayın ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama özgü pek çok tüyo sunan programa birbirinden farklı uzman hekimler de katılıyor. Sabaha erken uyananlardansanız bu renkli sağlık programı ile güne başlayabilirsiniz. Programa 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı bol eğlenceli yayın eşlik ediyor. Her karesinde birbirinden farklı komik skeçlere değinen program ile keyif dolu bir sabaha merhaba diyebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı sevilen renkli çizgi film ekranlar karşısına çıkıyor. Her karesinde keyif dolu anlar yaşayan çizgi filmi çocuklarınızla birlikte izleyebilirsiniz. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı sevilen magazin programı sizlerle olacak. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile sunulan programdan ünlülerin yaşamına özgü pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Renkli VTR’leri izlerken çoğu zaman eğlenebilecek bazen de şok edici olaylarla karşı karşıya kalabileceksiniz.

11:00’da “Survivor Panorama” adlı ada hayatını gözler önüne seren canlı yayın programı sizlerle olacak. Adadaki son gelişmeler, anlık olarak bu programda ele alınıyor ve yaşanmış olaylar tartışılarak seyirci kitlesine aktarılıyor. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yaşam programı yayına dahil olacak. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelmiş pek çok olay kesiti yayının konusunu oluşturuyor.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes tatların hazırlandığı renkli program yayına başlıyor. Birbirinden enfes tatların hazırlandığı program, yine 5 ayrı yarışması ile yeni bir haftaya başlayacak. 20:00’da “Survivor 2018” adlı nefes kesen yarışma programı yayında! Yarışmacıların adada verdikleri yaşam mücadelesi zorlu parkurlar arasında devam ediyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı enfes tatların hazırlandığı yemek programı yayına geçiyor. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki farklı programın tekrarı yayına geçecek.